Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow 6. týden - čas olympijský - 5. 2. 2014
Share week
photo

5. 2.Wednesday

photo

6. 2.Thursday

photo

7. 2.Friday

photo

8. 2.Saturday

photo

9. 2.Sunday

photo

10. 2.Monday

photo

11. 2.Tuesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Bude chvilku trvat, než se naučím zase vstávat brzo ráno, a tak jsou zatím některé cesty do práce dost narychlo. Takovým ranním běžcem bych se ale stát nedokázala. V práci je sice fajn, ale čas se dnes nějak vleče. Když už konečně jedu domů, jsem ráda a v hlavě přemítám, v jakém pořadí se doma vrhnout na přípravu večeře. Michal přišel na návštěvu hned, po mém příchodu. Spolu se pouštíme do práce. Míša nám přinesl něco na dodržování pitného režimu, takže máme k vaření příjemnou atmosféru. Knedlíky se podařily skvěle a svíčková také. Michal se po večeři uvelebil na zemi, dokud nenastal čas, aby jel domů. Nechtělo se mu, ale musel :-)
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

2/17/2014 9:44:12 PM
Jani, moc Ti děkuji :-) Petrklíč kvete stále víc a víc a s trochou štěstí ho nezahubím :-) Reakce na očkování už splaskla, jen ještě občas trošku svědí. Ono se to projeví vždy a letos vlastně ještě pohodička :-D Mirko, i Vám moc děkuji. Potěšila jste mě :-D
2/17/2014 1:07:00 PM
Moc se mi líbí Váš týden ...pěkně rozepsané popisky,nápadité fotografie.Sledování sporu,povzbuzení kamarádky,víkendové lenošení,vynikající svíčková ....pěkné
2/17/2014 1:03:44 PM
Čtvrteční předsevzetí je super a ještě lepší je, že se ho už šestý týden krásně držíš :-))! Další super týden. Doufám, že modřina už splaskla . Ten petrklíč je kouzelný, asi si ho domů taky pořídím. Těším se na další týden :-).


Tags more tags

next dayright arrow 6. týden - čas olympijský - 5. 2. 2014