Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow (0147) Velký den Haničky jako klavíristky a nový ministr u hasičů - 5. 2. 2014
photo

1. 2.Saturday

photo

2. 2.Sunday

photo

3. 2.Monday

photo

4. 2.Tuesday

photo

5. 2.Wednesday

photo

6. 2.Thursday

photo

7. 2.Friday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Máme nového pana ministra a ten, stejně jako jeho předchůdci, navštívil hasiče nejprve na generálním ředitelství. Milan Chovanec poseděl s generálním ředitelem Drahoslavem Rybou a potom se bavil se zástupci všech sekcí a odborů a navštívil operační středisko. Významný den měla dnes také Hanička. Poprvé absolvovala veřejné vystoupení žáků radotínské umělecké školy a navíc hrála jako první. U klavíru jí pomáhala paní učitelka Hana Dufková a spolu si vysloužily potlesk celého sálu. Na fotografii číslo 2 přicházejí mluvčí ministerstva vnitra Pavel Novák a hasičská mluvčí Nicole Zaoralová.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

2/24/2014 10:40:05 AM
Šárko, děkuji za přání a pěkná slova. Měl bych se polepšit a také kolegy více komentovat po Vašem příkladu. Někdy ale stíhám prohlídnout jen „staré známé“ :-)
2/18/2014 10:25:51 PM
Tak páteční bilboard je fakt přesně pro hasiče.-.Těm se musí ježit všecky chlupy:-))Pane Františku, mám dojem, že Hanička je "multitalent", to je třeba podporovat, je moc šikovná:-))Živý a záživný týden:-)A nebojte, občas "blbě" vypadá každý z nás, protože blbě prostě občas bývá každému:-)Zdravím a přeju, ať je Vám "dobře", všem:-)Šárka..


left arrowprevious daynext dayright arrow (0147) Velký den Haničky jako klavíristky a nový ministr u hasičů - 5. 2. 2014