Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow (0148) Pestrý týden před Valentýnem - 8. 2. 2014
Share week
photo

8. 2.Saturday

photo

9. 2.Sunday

photo

10. 2.Monday

photo

11. 2.Tuesday

photo

12. 2.Wednesday

photo

13. 2.Thursday

photo

14. 2.Friday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Začínám pohledem na zelné listy a pivní sklenice společně okapávající po opláchnutí tekoucí vodou. Při snídani Hanička chvilkami ještě dospává s hlavou na stole a sem tam kouká. Celý den jsem strávil na angličtině s obědem v restauraci U Dudáka, kde „visí“ Jack Daniel. A večer přidávám zátiší sklenice a čokoládového kalendáře. Na sedmičce je lektor - rodilý mluvčí - Ned, umí sice i česky, ale nová slova nejraději vysvětluje pomocí vlastnoručně namalovaných obrázků, absolvoval doma v Kanadě nějakou uměleckou školu...
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

2/24/2014 10:32:55 AM
Jiří, díky za návštěvu.
2/23/2014 2:20:03 AM
Františku, už jsem tu u Vás dlouho nebyl. Zima je krutá, tedy období v práci a PC pak často doma nechci ani vidět. So7. Nová slovíčka je nutné se učit vždy jen v kontextu a nejlépe s nějakou větou. Náš native speaker Mary také hovoří česky, ale ne s námi. Tedy jen výjimečně, když nám vysvětluje jak ta čeština je proklatě složitá :-). Po3! No letos jsem ještě sklo neškrabal. Doma auto v garáži, v práci v garáži a u obchodu to raději včas stihneme :-). Út8. Mraky jsou stále zajimavé, že ? Út9. Zajimavý nápad! :-). Neobvylá středa. Pá2. Takové velké řízky jsou pro mladé ! Ti to ještě rozchodí :-) .


next dayright arrow (0148) Pestrý týden před Valentýnem - 8. 2. 2014