Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Každý jinde, přesto pod vlivem - 15. 2. 2014
photo

13. 2.Thursday

photo

14. 2.Friday

photo

15. 2.Saturday

photo

16. 2.Sunday

photo

17. 2.Monday

photo

18. 2.Tuesday

photo

19. 2.Wednesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
První sobotní fotku, jsem vyřadil. Mou výhru najdete v týdnu Zdeňka Kamrly :-). Je pod vlivem úplňku a je to vídět. Nakonec jsme rádi, že ho máme, kdo by nám jinak řekl, jak se dostat domů. Zpíváme v tramvaji a doma jsem okolo čtvtré. Hela už spí a já nakonec za chvíli taky. Podle plánu jsme tento den k ničemu a vařit nemusíme. Jdeme do cukrárny na pizzu. Mají však vepřové hody. Prdelanka, prejt, zelí a hlavně nefiltr příjde vhod. (3) Docela velké překvapení u nás v parku. (4) Zítra ho využijeme (5). Dnes bych nevylezl ani na židli :-). (7) Bude kubánská liga. Zbytek dne si užívám olympiádu.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

3/7/2014 11:20:18 PM
Tak jo. Fotky vybrány. Komentář bude až zítra.
3/7/2014 10:05:58 PM
Mi se zdá, že Zdeněk rychlejší nebude, Zdeněk teprve před chvíli odeslal do Prahy filmy k vyvolání :-))))
3/7/2014 1:50:40 PM
Martine, hádanka, skoro bych to uznal za odpověď ! Je to biolampa, kterou si žena a někdy s mou pomocí, nahřívá záda :-).
Noli, s docenturou bojuji a ráno z toho vždy vycházím vitězně :-). Kolena se drží ve formě a snad brzo uvidíš výsledek. O víkendu zveřejním svůj poslední week, kde jsem tancoval jako o dušu a kolena byla OK i druhý den. :-). Pokud bude Zdeněk rychlejší, tak to bude i tam. Jinak bych Ti chtěl pogratulovat k fotce ve FR !! Přehlédl jsem Mirku i Tebe :-(. To ten Changeover! Jinak se teď kurýruji doma, ležím v posteli, vykašlávám plíce a ... po třech dnech jsem zapl počítač, abych ověřil pracovní věci.
Díky všem za návštěvu!
3/7/2014 10:56:07 AM
Čt1 jééé... Pá9 díval jsem se i ke Zdenkovi (je to tam!) a taky bych se asi nechal rozptýlit. So1,2 je dobré mít někoho, kdo má za nás zodpovědnost :) Út4 - veselý cyklista se pozná podle toho, že má plné zuby much. Hádanka? No já bych si tipnul blikačku z kola položenou na prostěradle, ale jelikož na kole nejezdíš, tak nemám páru...
btw... tento týden jsem zase nějak přeskočil a našel ho až dnes :/
3/6/2014 11:20:03 PM
Ahoj Jirko, so/1 mi evokovala pesničku od IMT SMILE Človeku je vtedy dobre, keď sa má o koho oprieť...:)) Hádanku som neuhádla, prezradíš?...Sledujem a chválim Tvoje snahy o docentúru, ako sa darí? (kolená, chrbtica aj srdiečko sa ti poďakujú...) P.S.: Vidím, že ste v tých Čechách oveľa ďalej, ako my...U nás ešte stále chodíme do cukrárne na krémeš (hnusný, tie socialistické boli úplne o inom, ale to je jediné, čo mi z tej éry chýba...:)))) Maj sa fajn....
2/28/2014 11:35:50 AM
Vyhrát v tombole struhadlo není až tak marné,pořád lepší než vyjít naprázdno:-))))povedený týden.........
2/23/2014 10:28:19 PM
Pěkný týden! Nejvíc se mi líbí čtvrtek 6, pondělí 5 a atmosféra tarok.
2/21/2014 10:59:38 PM
Hádanku asi neuhodnu, i když si tady fotku převracím ze všech stran. Evokuje to oheň, ale asi to bude spíše nějaká prosvětlená tkanina. A uprostřed něco jako lahvička s vodou po holení, vyfocena seshora. Nebo přeléváni protoplazmy ve vakuu ovlivněné zesílenou přitažlivosti v laboratorní centrifuze. Nejpravděpodobnější je, že to něco úplně jiného. No, pobavil jsem se a líbilo se mi tady.
2/21/2014 10:59:15 PM
No, na tento týden jsem se těšil a nejen pro Tvé pohledy přes LensBaby, se kterým Ti to jde čím dál lépe. Ples by fakt výborný, jen ten vyjetý olej už jsem neměl pít … Páteční devítku jsi hezky propojil s výsledkem, udělám to také u sebe. Jo fotograf, ten se má, ten si užije … Ovšem hned sobotní jednička je fakt povedená, opravdu jsem se asi takto cítil. Dvanáctka s červenou, whiskou a domácí pálenkou … to je kombinace pro šampiony. Hold jsem tentokrát prohrál, ale domů jsem došel po svých a všechno si pamatuji i co jsem kde fotil. Vepřové hody v cukrárně, to super vychytávka, já se bavím, už jsem se bavil na tarokách. Sobotní devítka, super. V neděli opět do cukrárny, jasně kam jinam v neděli …. A nádherný úsměv Hely, fakt nádhera. Vepřová vypadá skvěle, že bych zatím chodil do špatných zařízení? Rizoto miluji … kurnik a už je zase skoro půlnoc. Taroky … mám dobrý týden, pořád na kole, já fakt ještě neuzavřel sezónu 2013.


left arrowprevious daynext dayright arrow Každý jinde, přesto pod vlivem - 15. 2. 2014