Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Changeover - 20. 2. 2014
Share week
photo

20. 2.Thursday

photo

21. 2.Friday

photo

22. 2.Saturday

photo

23. 2.Sunday

photo

24. 2.Monday

photo

25. 2.Tuesday

photo

26. 2.Wednesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Ráno mlha, před oběděm sluníčko, i díky Zdeňkovi Kamrlovi, který mi přivezl dárek k narozeninám. Velmi mě potěšil, budu si zase hrát :-). Odpoledne nakupujeme. koupí dárku přispívám na chráněnou dílnu. Prodejce se se mnou ochotně fotí :-). Nasazuji UV filtr (dárek) na setový objektiv. Kouzelnou emulzi zatím nemám, pověřil jsem Helu, aby ji obstarala. Changeover u nás málo běžné slovo. Krátce, jedna země letos začala používat EuRo a informační systémy na to musí reagovat.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

3/7/2014 11:00:19 AM
Ahoj Jirko, netušila som, že aj "ajťáci" majú nočné...:)) (ja som nocovala v práci jediný raz nedobrovoľne, keď ma vymkli) Po/6 je skvelá, lyžiarka pobavila, a nielen Tvoja slečna nahodila letný strih a omladla na 15 (mojej ubudlo cca 40 cm a tiež pár rokov).. Zdeňkov zázrak fotí prekvapivo (mala som si kúpiť tuším také čudo a nie novú zrkadlovku)..:)) Maj sa ...:))
3/2/2014 8:29:34 PM
Čt1 a 9! So4 :) So a Ne v práci... asi důležitá práce, tak doufám, že to dobře dopadlo. Po5 zajímevé a Po9 vážně vypadá, že Vás mohlo zajet :) St5... že by od holiče?
Líbio se mi tady a doufám, že to teda v práci nebylo na ten vyhazov...
3/2/2014 11:19:18 AM
Pána na středeční trojce neznám, bude to analytický typ … kradu milisekundy života … bezva. Slečnu jsem poznal, je to kočka. A že chtějí pořád vypadat jinak … no a co, my zase chceme pořád nová auta a hračky. Skvělá sedmička … Jirko paráda, líbilo se mi tu.
3/2/2014 11:18:57 AM
Changeover – to se používá když se změna děje za provozu, ne? Hm, což je vlastně skoro vždy … mám vzpomínku když jsem na pokladním systému provedl programovou úpravu přímo na pokladně před zákazníkem uprostřed pořizovaného nákupu … dopadlo to dobře, ale pak jsem se šel odpotit (rozuměj na panáka) a zhroutit. To byla chageover jako prase. Ten čtvrtek byl super i přes ranní mlhu, ale když je cyklosezóna, tak na mlhu nedbáš. Hela a její úsměv, paráda. Těší mne, že jsem už měl možnost ho vidět v reálu, že zdravím. A Šibřinky byly super, také díky vám. Páteční dvojka, perfekt. Sobota devět, výborně. Noční nic moc, ale už jsme něco zažili, já jednou pracoval pět dnů v kuse. Neděle tři, měl bys na Podu nasadit timelapse, v proluce vyroste dům. Pondělní pětka. A šestka. Taroky … nojo, byly pestřejší, ale dojel jsem statečně. Jirka S. je krásně fotogenický, že jo.


next dayright arrow Changeover - 20. 2. 2014