Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Pár dní v posteli - 6. 3. 2014
Share week
photo

6. 3.Thursday

photo

7. 3.Friday

photo

8. 3.Saturday

photo

9. 3.Sunday

photo

10. 3.Monday

photo

11. 3.Tuesday

photo

12. 3.Wednesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Ráno si kupuji rohlíky a noviny. Nechybí i kakao. Noviny už čtu v posteli. Není mi dobře a mám pocit, že vykašlu plíce. Hela mi včera uvařila rajskou polévku tak mám i oběd. Telefonát mám je jeden. Odpoledne už nemůžu ani číst, tak zkouším experimenty s foťákem. Zkouším co vše mám v setu Lesnbaby. Hela se o mě hezky stará a připraví večeři.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

3/21/2014 8:33:05 AM
Vypadalo to na těžkou nemoc, a tak rychle jste se z toho vyklubal:-)) Já se ani nedivím ,tam kde je Zdeněk Kamrla tam je fajn:-))Pěkný týden....
3/21/2014 7:23:43 AM
Lidičky, díky moc za komentáře! Venku opět sluníčko, víkend před námí co více si přát? :-) Chca nechca, musím dát za pravdu Zdeňkovi. Ne, dělám si opět legraci. Odpověď na hádanku je taková, co v tom kdo vidí. Já v tom vidím zvíře (asi psa nebo vola? :-) ) v době starého Egypta. Tento "úkaz" se nachází na dlažbě nedaleko našeho domu (naproti škole).
3/20/2014 9:32:32 PM
:))))
3/20/2014 9:30:25 PM
No dobře … možná to nebyl pes, ale koza … on totiž Ramses III byl atypicky pohřben zabalen v kozí kůži … ale to by zase ostatky nezůstaly v Ostravě … to je záhada přímo pyramidální … EU by na to mohla vypsat nějaký grant … :-)
3/20/2014 9:15:26 PM
Na nedeľnej trojke je jednoznačne koza!!! (mierne fosilizovaná)...Portréty sú skvelé, to sa Ti fotí, keď máš také modelky a modelov...:)) Páči sa mi ne/6 a iné..Jirko, dúfam, že si už OK a pozdravujem vnučku...:))
3/20/2014 6:03:20 PM
Měsíc portrétů?? No a já třebas dneska "honila" venku jen samé přírodniny:-))Tvé portréty jsou hezké, zvláště paní Hely, ta boduje vždy:-)Chlupatá vnučka roste do krásy a opožděně přeju Mati všecko nejlepší k narozeninám, je to sympatická krásná slečna, taky má být po kom:-)Podle toho úsměvu mamču nezapře:-))Pár dní v posteli? No kdyby nezlobily bacily, proč ne?? Někdy bych se s chutí válela v lůžku, jenže já to nevydržím celý den ani nemocná..Jirko, výborný, moc se mi líbil, pozdravuju i Tvého spolukarbaníka a fotomodela Zdeňka:-)Sekne mu to:-))Šárka..
3/20/2014 5:04:48 PM
Ahoj Jirko, opět fajn týden :) bacila jsi teda úspěšně porazil, to je dobře. My zatím odoláváme, ale ty teplotní rozdíly a přechody nejsou nejpříjemnější. Hádanku určitě uhodla včelka Zdeňka :)) a těším se na další fota rostoucí vnučky :)) už máte doma vyvěšenou její fotku? :) naši a babičky ode mě pravidelně vyžadují kalendář s fotkami Lily :)) měj se a těším se na další týden! Eva
3/20/2014 11:51:01 AM
Ahoj Jirko, musím povedať, že podľa Po8 ti posteľ a kederník prospeli :-)Inak, myslím, že Zdeněk sa hral na včielku Maju, nie? :-D No dobre, prečítal som si to v jeho komentári, ale tiež mu slivovica prospieva, lebo aj ten komentár je super :-)a súhlasím s jeho vysvetlením hádanky. A stredou si perfektne ukončil tento týždeň, takže si tu "potvoru chlupatou" úspešne přepral a ja sa teším na ďalšie týždne...
3/20/2014 8:57:25 AM
Hádanka vypadá jako zbytek nějakého vodorovného dopravního značení. Ve skutečnosti je to ovšem zachovala kostra osobního psa Ramsese třetího, který byl v roce 1155 př. n. l. na dovolené v Ostravě. Vzal sebou jenom psa a jednu manželku. Pes okamžitě pošel pod vlivem ostravského smogu, Ramses se strašlivě pohádal s manželkou, kam ji to zatáhl, psa na místě rituálně pohřbil a předčasně se vrátili domů. Tam právě probíhal harémový převrat pod vedením druhé ženy Tiye a zbylé manželky Ramsese podřízly, protože je nevzal sebou. Ponaučeni je nasnadě: na dovolenou zásadně bez manželky.
3/20/2014 8:56:55 AM
Staříček Pagáč říkali: bacil je sviňa a mosi sa zabiť … a používal k tomu výhradně slivovici. Mám s tím dost dobré zkušenosti. Například dnes je mi nějak mizerně a cítím, že na mne něco leze … a tak si po ránu dám panáka z láhve, co jsi mi v úterý věnoval (děkuji, je skvělá, už je ji jen půl láhve) a pojedu do práce na kole. A k obědu si dám něco na chilli … to by bylo abych tu potvoru chlupatou nepřepral … ve weeku pak podám zprávu. Chlupatá vnučka … :-)))) … a v botách …. :-)))) Oslava se šampíčkem a jahodami. Hela prošla určitě, ovšem taková Halina Obrovská by problém asi měla. Zatmění koule ... to mám často. Na úterní osmičce dělám včelku Máju … poznali jste to někdo? Ostatně už kroužím po hospodě a chystám se opustit úl. Středeční osmička … skvělé. A devítka. Co by na ni asi řekli v Megapixelu? A Tvoje lampy. Jirko bezva, líbilo.
3/19/2014 11:48:23 PM
Zajímavý týden! Nejvíc se mi líbí portréty, které jsou super!
3/15/2014 6:54:14 PM
Tak takto se vyvalovat doma místo pracovního procesu...? So3 ta jahoda vypadá skvostně :) Ne3 hádanka? Není to zvytek barvy ze zebry na silnici? (jinak bych to viděl na přejetého psa :) ) Ne8 - asi si jdu udělat kávu i já. Po - jo, holič, tak tam jsem už pěkně dlouho nebyl :/
Líbilo a přeji brzkého uzdravení


next dayright arrow Pár dní v posteli - 6. 3. 2014