Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day 130/26 Směr jih - 26. 3. 2014
photo

20. 3.Thursday

photo

21. 3.Friday

photo

22. 3.Saturday

photo

23. 3.Sunday

photo

24. 3.Monday

photo

25. 3.Tuesday

photo

26. 3.Wednesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Dopoledne Il Duomo. Uvnitř se sice nesmí fotit, to ale asi všude v Itálii, nicméně probíhaly zde opravy interiéru, takže si nás nikdo nevšímal. Katedrála je úžasná, hlavně obrazy zavěšené zvláštním způsobem nad oltářem. Ale na katedrálu v Seville nemá. Na střeše Duoma jsme byli snad přes hodinu. Skvělý výhled, zaujalo mě propojení historického středu a moderní čtvrti (3).4. Galerie Vittoria Emanuela II. Naprosto úžasný architektonický skvost. Mohla bych tady být celý den a pozorovat procházející lidi. Ještě se ke galerii vrátím v dalším týdnu. 5. Nalezena nálepka od Jany Kupčákové, která zde byla před několika dny:) 6. Ano, epická historka psíka, jeho hromádky a hádky řidičů:D 7.,8. Castello Sforzesco a na něj navazující park Sempione. Je tu správná atmosféra, AŽ na NEUSTÁLÉ obtěžování chlápků s náramky/růžemi. Přicupitají k vám, opakují ''Free, free''! Jakože vám dají náramek zadara, ale zároveň natahují ruku pro peníze. A to není ještě prázdninová sezóna..
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

4/13/2014 9:46:39 AM
Zdravím, děkuji všem za návštěvu:) Lenko, našla jsem všechny nálepky, krom jednoho místa, kde jsme nebyli. Při hledání jedné z nálepek jsme byli svědky italského svádění bezdomovkyně, která si chtěla užít s prodavačem růží:D Jinak seznam musím mít na papíru:) Za Kyjovem jsme nebyli, to jsme si nechali na další výlet, jinak to okolí je opravdu fotogenické. Zdeňku, Zdenda je multifunkční manažer, zvládá vše najednou:D Míšo, ani se neptej, nebudu to rozhlašovat tak veřejně (prostě lehce slepá jak krtek, za chvíli na mě nebudou čočky:P)
4/13/2014 8:54:55 AM
Opravdu velmi povedený vynikající týden!
4/13/2014 8:46:46 AM
Na tento týžden som sa tešila. Som bola zvedavá jak zvládneš nájsť v Miláne stopy po Jane Kupčákovej :o). To už je taký malý geocaching ;o). Na štvrtkovej 8 ti to sluší. Piatkové bláznivé fotky vonku s Ájou sú parádne. Sobotou si mi spravila radosť. Akurát ja som tie rozkvitnuté mandlone tento raz nestihla. Inak je to tam v okolí rozhľadne krásna krajina. No a boli ste fotiť aj za Kyjov, tak tam chodím celkom často. Tam sa to Toskánsko fotí jedna radosť :o). Sa mi páči seznam do Milána. Ja mám hotové zoznamy v google docs a vždy keď niekam idem tak to len mierne upravím :o). No a fotečky z utorka a stredy tak tie nemajú chybu. Keď je partia tak je veselo všade. A vidím, že si bola úspešná a našla si aj nejaké Jankine vzkazy. Parádny week. :o)
4/10/2014 11:21:34 PM
Co dnes všechno ti manažeři dělají … viz čt7 :-). A na osmičce Ti to sluší. Páteční 4,5,6. Gratuluji k pondělní dvojce, fotka je super. No … já to Zdendovi závidím … Miláno a stopy WoL … paráda. A výborné jsou všechny skupinky tady … je to taková standardní fotografická záležitost, ale jak jde udělat pěkně … Lídko, moc se mi tady líbilo ….
4/10/2014 9:57:15 AM
Ahoj :) Páteční blbnutí venku je super a sobota je naprostoo úžasná! Taky jsem bez brýlí nebo čoček nemožná, ale o operaci jsem zatím neuvažovala, kolik máš dioptrií? Juu Miláno! S Janou jste měly skvělý nápad, baví mě sledovat oba týdny ze stejného místa. Středeční 6 je fakt vtipná :D to je ale vychovaný pes!
4/8/2014 6:10:59 PM
Jani, priste Benatky:P nebo dej navrh!
4/8/2014 4:37:40 PM
Tak do Milana se jelo v novém sestřihu :-)? Sobota je úchvatná, nádherné fotky a celý den má kouzelný nádech. Ale na Milano jsem se těšila nejvíc!!! A i samolepka do vašeho příjezdu vydržela, to je super :-). Kam že je jedeme vylepovat příště??? :-)?!
4/7/2014 9:28:58 AM
Super týden :-) moc hezké fotky! Určitě je to nějaká poušť v ČR :D


left arrowprevious day 130/26 Směr jih - 26. 3. 2014