Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow 14. týden - Chůze, běh a cestování - 2. 4. 2014
Share week
photo

2. 4.Wednesday

photo

3. 4.Thursday

photo

4. 4.Friday

photo

5. 4.Saturday

photo

6. 4.Sunday

photo

7. 4.Monday

photo

8. 4.Tuesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Dnes obdivuji punčocháče slečny na zastávce a její skvělý postoj. Nestíhám (což ráno u mě není překvapením), ale tentokrát nemám ani vteřinky na focení. V práci je také pořádný cvrkot a o focení nemůže být řeč. Ale hned po zabouchnutí dveří vše napravuji a kochám se rozkvetlou krásou po cestě na tramvaj. Je nádherně a mimo mého dobíhání tramvají, je vidět i dobrovolné běžce, třeba i na schodech. Bezdomovci, na sluníčku vyspávají a já rychle běžím na nákup. Přihodila jsem první letošní cuc na kládě a prchám pro změnu na sbor. Zde zjišťuji, že jsem při svém shonu kdesi vytratila náhradní kartu do foťáku :-( Co nadělám... Na sbor se nám vkrádá sluníčko - tak i tady už je cítit jaro :-) Po tom ulítaném dni se konečně vracím domů.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

4/14/2014 1:36:16 PM
Janičko, děkuji Ti. Jídlo, to je moje, bez něj jsem příšerně mrzutá. Nedávno mi váha ukázala, jak ráda baštím... No jo, čtvrt roku už je vlastně za mnou - ani jsem si nevšimla :-)
4/14/2014 8:36:07 AM
Zase krásný týden plný výborného jídla a mých oblíbených pražských zákoutí! Moc se mi líbí klobouk ve křoví i noční dlouhé expozice. Paráda Míli - těším se na další a mám radost, že Ti výdrž nad focím WOL vydržela ;-)


Tags more tags

next dayright arrow 14. týden - Chůze, běh a cestování - 2. 4. 2014