Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Nepláču, to jenom prší.. - 6. 4. 2014
Share week
photo

6. 4.Sunday

photo

7. 4.Monday

photo

8. 4.Tuesday

photo

9. 4.Wednesday

photo

10. 4.Thursday

photo

11. 4.Friday

photo

12. 4.Saturday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Vstávat a cvičit!:-)Na Betynku, která si "ustlala" v košíku s kolíčky na prádlo, to ale neplatí:-)"S tchýní v její kuchyni":-))To je jen sranda, to není pro mně tchýně, ale mamka a vaříme spolu:-)Trojka je pro všecky, kdož mají problém..Nechte si "to" projít hlavou a je po všech problémech:-))Hamerské děti jsou jako všude jinde plné života:-)Velikonoce se blíží..Nebyla to tenhle den nejpodařenější nebo nejzajímavější fotka, ale mě se zalíbila..Ještěrky už se vesele prohánějí po louce..A to nám do Jiřího ještě chybí osmnáct dní:-)Odpoledne hlídáme Benjiho, Iva má práci v zahradě a malý by pořád jen pomáhal..Je to hrozně pracovité štěňátko:-) Odjíždíme, nedá se svítit:-)Babička s dědou se s námi loučí a zase jsou samé legrácky:-)Ostrava nás vítá..
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

4/21/2014 7:58:38 PM
U tvých fotek se vždycky zasměju a zároven potěším srdíčko, mají v sobě pozitivní náboj a jiskru :)
4/21/2014 9:30:40 AM
No a co se dětí týče, jen to, jak se dokáží chovat na jídelně k dozorujícímu kantorovi, mi tak trošku nahání strach..Bylo by asi potřeba tu morální "volnost" trošičku zmenšit, stanovit jasná pravidla a ..Ač to mnozí nechtějí slyšet, nastolit nějaké postihy..Úplně nejlepší by bylo mrsknout je po prdelích..Vím, vlna nevole se možná zvedne, ale..Myslím, že by to možná fungovalo, až by se všichni divili..Ale musí se začít od první třídy..:-)Pleskat deváťáka je nedůstojné nejen jeho, ale i toho trestajícího:-)
4/21/2014 9:25:11 AM
Já vím na beton, jak se věci mají, teda v mém případě..Pravdou je, že vedoucí prostě mnohdy ze své "pozice" přestřelí a zřejmě si to neuvědomuje..No a já jsem tak trošku "huba nevymáchaná" a nedám se..To se prostě nemůže líbit, to není moc žádané..
4/21/2014 9:19:50 AM
po pravdě je to pro mě moc obecné, tak nebudu soudit, jak to vlastně je...přes týden jsem si pro změnu psal s maminkou, která bránila svého syna za každou cenu, ačkoli mi přišlo, že fakta jasně ukazují, jak se věci staly (víceméně šlo o jeden sprostý email jejího syna), ale podle toho, co z toho paní vykontruovala jsem si jistý, že v jejím popisu bych byl já ten špatný (jak psala doslovně, připomíná jí to práci STB...)...prostě člověk se potkává s různými lidmi ;)
4/20/2014 9:48:35 PM
Paní vedoucí vadí, že mám svou hlavu, používám ji, někdy až pro ni nečekaně dobře..Vadí jí, že se dovedu ohradit, když mi něco vadí a když cítím, že není spravedlivá..Nechovám se jednoduše jako ovečka..
4/20/2014 9:41:09 PM
Ahoj Šary (na wol mi nejde netykat...jestli to neva...), všechny týdny nemám naštudované, asi se to tu už mockrát probíralo...ale co konkrétně paní vedoucí vadí? Fotky mě baví víc ty legrační a ty jsem tenhle týden našel ;)
4/20/2014 5:49:11 PM
Díky, Pepíčku:-)
4/20/2014 12:02:35 PM
...ach, ta zrádná slaná kapka...jarní sluníčko jí vysuší a zase bude dobře...vím to, protože Tě trochu znám...:-)
4/19/2014 7:11:47 PM
Já strašně moc děkuji za přízeň i slova od srdce, potěšili jste mě všichni:-)Samozřejmě, že člověk, který se chová k druhému špatně, ubírá sílu i chuť do čehokoli..Ale když mám tolik přátel, kteří mě třebas i jen na dálku podpoří, vím, že se dají zvládnout mnohem horší věci:-))Já se otřepu, každá chvíle volna mě neuvěřitelně posiluje:-)A pak, co mě nezabije, to mě posílí:-))Přesně tak, mám spoustu dobrých lidí kolem sebe, takže jedna čarodějnice mě nemůže ublížit:-)Pěkné velikonoce všem, kamarádi:-))
4/19/2014 6:18:26 PM
Šárko,mě se moc líbí So/8 a to když máš ,tak všechno ostatní je prostě nepříjemnost,která vymizí.Já vím, jak bolí nespravedlnost,ale ,co bys nepřekousla?Jsou prostě lidi ,co si hojí své mindráky na druhých zneužíváním své moci.Také o tom něco vím.Já věřím ,že teď když píšu tyto řádky už je Ti líp:-)))Moc Tě zdravím Mirka
4/19/2014 10:56:15 AM
Šárko, mi se na Tvých týdnech líbí to, že i přes všechny trable vždycky zvítězí Tvůj optimismus a v podstatě pozitivní pohled na svět...ať Ti to vydrží i nadále...zdravím :-)
4/15/2014 10:40:22 PM
Velmi výmluvné fotky, které vypovídají o Vašem momentálním rozpoložení. A ačkoliv nejhorší je srážka s blbcem, naděje umírá poslední... Přeju hodně síly a optimismu :-)
4/15/2014 3:43:36 PM
Jsme lidé různé....blbé a pitomé. Já osobně patřím do druhé kategorie, protože většinou uvěřím někomu z kategorie první. Ale každý den se dá najít okamžik, který neguje zlo a který mi dokáže, že život není tak zlý. Jenom občas to dá pořádnou fušku ten okamžik najít. Zdravím a přeji co nejméně srážek s první kategorií. A Váš týden ..... na ... jak jinak než skvělý a inspirující.
4/15/2014 11:42:07 AM
Ne3, po všech problémech není :-(. Jeden se jich zbaví, druzí to odskáčou. Ne9! Po9 :-). St4:-))). .."Big Brother Panelak" :-))). Tento týden je smutný i hodně veselý asi jako život sám. Martin to napsal dobře. Měj se a drž se!
4/14/2014 3:30:59 PM
Ahoj Šárko, je mi smutno, že je Vám v práci nemylo. I když člověk dělá, co má rád a má příjemné kolegy, debilní nadřízený je věc zlá. Jestli ona paní šéfová nemá nějaké soukromé problémy... Jsem ráda, že i tak si držíte svůj humor a krásné fotky. Jako Martině, ani mně se nechce fotit, když mi není do skoku, takže obdivuji Vaši sílu :-) Ať máte ten další týden mnohem, mnohem lepší ;-)
4/13/2014 11:52:45 AM
Kdepak, Martinko, paní vedoucí je tak sebestředný člověk, tu naštěstí nezajímá nikdo více než ona sama..Jinak už bych asi byla nezaměstnaná:-)))
4/13/2014 11:36:45 AM
Ahoj Šárko, obdivuji, jak Ty ty emoce dovedeš zachytit..i když je Tvůj týden posmutnělý, přesto je v něm spousta jemného humoru..a spousta něčeho krásného, co se mně dotýká. To já když mám blbou náladu, nechce se mi vůbec nic fotit.. Mrzí mě, že je paní vedoucí pro Tebe takový strašák, jestli ono to nebude tím, že kouká na Tvůj WOL a pro pravdu se pak většinou nejvíce zlobí...Každopádně Ti přeji hodně síly a pevné nervy do dalšího nejen pracovního týdne! A paní vedoucí, ať si trhne nohou :-)
4/13/2014 9:13:52 AM
...na světě je plno "nedůležitých věcí", které nám dovedou pokazit nejen náladu, ale i celý život. Tak držím palce. Karma nebo boží mlýny melou. Bohužel někdy velmi pomalu. Ale týden se mi líbíl!!
4/13/2014 9:03:31 AM
Aj napriek nepríjemnostiam s vedúcou krásny jarný týždeň, ešteže existujú víkendy a máme čas vyvetrať hlavu a prísť na iné myšlienky ;)


Tags more tags

next dayright arrow Nepláču, to jenom prší.. - 6. 4. 2014