Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Vánoce za mlhou hustou.. - 19. 12. 2013
Share week
photo

19. 12.Thursday

photo

20. 12.Friday

photo

21. 12.Saturday

photo

22. 12.Sunday

photo

23. 12.Monday

photo

24. 12.Tuesday

photo

25. 12.Wednesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Nejdříve odpracovat, plán směn píšu jen do 6. ledna, potom bude naše provozovna na zimní měsíce zavřená. Odjíždím co nejdřív, máme totiž další "SourozeneckýGastroVečírek" Výjimečně jsme přibrali i Domiho. Znáte ty překladače ve smártfounech - snažíte se napodobit nějakou řeč a on to dokáže přeložit. Dost se u toho nasmějeme :D :D :D takže smích 3D..
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

4/15/2014 9:59:52 PM
Pěkný předvánoční a vánoční týden plný pohody s rodinou a přáteli!
4/15/2014 12:13:46 PM
A já ti,Petře, na oplátku děkuji za nahlédnutí do moc pěkných vánočních svátků...užili jste si to, jste sympatická rodina a moc se mi u vás líbilo. Příště bych prosil kratší pauzu...:-), budu se těšit, ahoj!
4/15/2014 10:05:55 AM
Ahoj Petře … že se ukážeš … Vzpomínka na Vánoce ... je to děsné jak ten čas letí, třetina roku už je skoro pryč. A člověk žije každý den nové a nové příběhy … a pořád se na něco těší … až bude pátek ... až bude výplata ... až bude výlet … mejdan … a v periferním vidění se míhají nové tváře a do uší se derou útržky slov a vět … za všemi je nějaký příběh a život s obyčejnými radostmi a starostmi … jednou se ten film zastaví a je jen na nás zda si řeknem … stálo to zato … Vidím tady svou PFku a mám ten dobrý pocit … vypadá to že potěšila … a já snad nechal někde v někom otisk … stopu … maličkou … ale z maličkostí se skládají i velké věci … Když si tento vánoční týden prohlížím, tak z něho cítím jak má rád svou rodinu a přátelé a jak právě Vánoce tyhle pocity podtrhují … a protože už jsem viděl mnoho střípku z Tvého života … mám pocit, že tohle cítíš celé rok … Petře, líbilo se mi tady.


Tags more tags

next dayright arrow Vánoce za mlhou hustou.. - 19. 12. 2013