Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Tisíc drobným nesnází porazí i osla ... - 7. 4. 2014
photo

4. 4.Friday

photo

5. 4.Saturday

photo

6. 4.Sunday

photo

7. 4.Monday

photo

8. 4.Tuesday

photo

9. 4.Wednesday

photo

10. 4.Thursday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Zasadil jsem čočku a koukám, jak se ji daří … a hned vedle kvete … no určitě to poznáte. Jedu na kole, celkem se těším, aktuální práce se mi blíží ke konci. Blbé je, že v kole něco rachotí a cvaká. Stavím se znovu na DOV, je tam fakt co fotit. Detail sloupu na pětce moc optimisticky nevypadá. A na šestce je viděl skipový výtah, kterým se vyjíždí na pec. Před firmou pokračuje práce na parkovišti, není to nic moc, prach, špína a kravál. A práce se zasekla, někde se mi přepisuje něco v paměti a celý den hledám marně chybu. Večerní slunce doma a EVRAZ jede, až se z něho kouří.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

5/17/2014 8:43:43 PM
ta páteční pětorka je suprová ;)
4/27/2014 1:00:46 AM
Taky chvilkama přemýšlím o pauzičce, ale potom mi to zase nedá... Út1 !!! Čt1 to bude zacpanejch záchdů, až tam lidi začnou házet všechny. Fajn bylo
4/18/2014 7:42:53 AM
Díky vám všem za vzácná slovíčka a ještě vzácnější čas. K psychiatrovi nepůjdu, budu raději dále fotit (už jsem to tu nakonec napsal)… a ze svých problémů se raději pokusím vypsat. Jirko Š. Jen tak náhodou to souvisí s Tvými úvahami o návštěvě Ostravy. A dík za info o sanitkách. Jirko K., jo autíčko jsme odlovili stejné. Evo T. díky … kytara už zase jede … Šárko díky … a vydrž, ono ji to dlouho nevydrží. Lenko P. jo, vyřešil jsem to už v pátek. Mariáne … další týden je ještě hůře … Microsoft fakt už XPčka nechce. Jitko, co tak se na ten šroťák přijet 14. května podívat a Ľubo, s Tebou počítám, doufám že něco nemáš … Když už jsem si tu stránku v diáři obsadil. Přeji vám pěkné svátky.
4/17/2014 6:50:53 PM
Dobrovoľne sa hlásim k závislákom ale nasadil som si aj liečbu tekutým psychiatrom, asoň 50ml denne podľa počtu percent :-D A budem aj za toho hajzla, ktorý Ťa bude v závislosti podporovať :-) teším sa na ďalší týždeň a ešte zneužijem tvoj týždeň na poprianie pekných sviatkov Tebe, Tvojej rodine a celej rodine Wolákov...
4/17/2014 9:14:15 AM
Zdeňku, už jsem tu byla několikrát a teď vidím, že jsem nezanechala žádnou stopu. Bezvadně zajímavý týden, časosběr čočky je prima... železárenská továrna mi připomíná Vynález zkázy...pěkné detaily...těším se na další týdny :-)
4/17/2014 8:17:51 AM
Díkes za tip na okuliare. Keď tak pošlem Maťu nech mi v Ba kúpi :O). JJ. keby malo parkovište na dĺžku aspoň 5km tak by to bolo super ;O). Ale nie, viem, že si niekde spomínal, že budeš učiť Kubu jazdiť. S tým lietajúcim hmyzom to je des. Tu okolo Moravy je toho hafo....
4/17/2014 8:09:03 AM
Ahoj Lenko, brýle jsou super. Jsou z jednoho kusu (nevypadávají skla), perfektně drží na fejsu a netlačí. Žlutou jsem si oblíbil už před časem, na slunci to pěkně prokresluje stíny, také oranžová není špatná. A jezdím v nich i v noci. Tady jsou teď brýle nutné, jezdím hodně kolem vody a rybníků a much je tady fakt dost. Občas když se večer vracím, tak už jsem docela sytý a nemusím ani večeřet :-). Hledal a zničil jsem jich dost, tohle jsou pracovní brýle 3M, koupené za cca 200,- Kč v Canisu. Mají pobočky, třeba BA nebo UH. Osmičku mám na kole určitě, ale jen když se vracím z taroků … to mi v servisu nespraví. :-) A fotím … ono se pořád něco děje, dnes končím další week … díky Kubovi jsem byl dvakrát bruslit, zatím na parkovišti … to by se Ti mohlo líbit … Měj se.
4/17/2014 7:42:23 AM
Zdeňku, tá nová prilba s blikačkou, tá sa mi páči,resp. sa mi páči ten nápad. Je to celkom praktické :o).Nedela 2 :o). Tiež som pichla :o). Mám to v nejakom terajšom týždni vyfotené :o). Tá kytička z petrklíčů, hmmm, ta teda je, určite voňala moooc krásne. Jaj, ešte som videla, že používaš žlté okuliare na bike. Tiež teraz nejaké zháňam, ale nejak si neviem vybrať :o). Jo, a tiež neviem, či nezaveziem Alberta (môj bicykel) do servisu. Mám podozrenie na osmičku. Jo, som zvedavá, či teda nejaká pauza bude alebo nie ;o). Ale aj tak sa budem tešiť na ďalší week.
4/16/2014 9:51:48 PM
Oli, Tvůj humor je skvělý !! Ještě teď se směji, jak to píši :-))).
4/16/2014 9:26:52 PM
Oli děkuji za konzultaci. Test jsem poctivě provedl … a jsem v pohodě … WoL za mne zařizuje dvojka a když nestíhá, tak vypomáhá trojka … jen nad jedničkou jsem se trochu pozastavil … ona fakt byla minulost, ve které nebyl WoL …. no toto … Každopádně jsi můj problém vyřešila, fakturu očekávám poštou.
4/16/2014 9:16:55 PM
Opět velmi pěkný týden! Blikačka na kole je hodně důležitá! Taky zažívám nyní hodně deště při jízdě na kole:-) Blahopřeju k výročí a přeji Ti Zdeňku, krásné Velikonoce!
4/16/2014 8:48:50 PM
Oli, Tvůj humor je skvělý !! Ještě teď se směji, jak to píši :-))).
4/16/2014 5:53:07 PM
Lodičky i kabelku jsem viděla ,top skvěle sedí:-))K psychiatrovi nechoď,nepochopil by Tě:-))))Přilbu máš skvělou ,ale pivčo navíc si nedávej:-)))))))))Skvělý týden se skvělými snímky,ahoj ..........
4/16/2014 5:40:57 PM
Zdeňku, jsem ráda, že sis pauzu nedal a naopak si myslím, že focení týdne může být dobrá psychoterapie! :) SO 6 je skvělá a spousta dalších maker! a gratuluji k výročí! :) moc krásně se na vás dva dívá :) jinak doufám, že bude brzo další týden. A kdyby přecejen ne, tak také přeji pěkné Velikonoce :) Eva
4/16/2014 3:37:54 PM
Tak to je přesné :-)) Jen místo WOL si můžu dosadit "kytara". Kde je nejbližší ústav pro léčbu závislostí? :-))
4/16/2014 3:18:23 PM
Psychiatra? Ak zaškrtneš viac ako 5 z nižšie uvedených diagnostických znakov: 1. strata kontroly nad časom - postihnutý stráca pojem o čase, ktorý strávil pre WOL na úkor iných aktivít, ktorým sa rád v minulosti venoval, 2. klamanie - postihnutý klame sebe i svojim blízkym, čo počas dňa robil alebo koľko času strávil pri WOL, 3. zmena osobnosti - potenciálne postihnutý sa stáva niekým iným ako v skutočnosti je, žije dvojaký život, WOL a reálny, 4. emotívna nestabilita - pocit šťastia, keď si sadne za počítač a pripojí sa na stránky WOL strieda pocit viny za čas takto strávený a zanedbanie iných povinností, 5. zúfalstvo - postihnutý reaguje podráždene ak z nejakého dôvodu nemôže stráviť ľubovolný čas fotením pre WOL, 6. fixácia - postihnutý myslí na WOL takmer stále, aj pri iných a nesúvisiacich aktivitách....:)))
4/16/2014 2:05:35 PM
rulička mě pobavila ...za to stojí žít :-)fotit:-) lepší jak reklama ..blikačka na helmě suprr jen s pivem opatrně !!!aby tě to nestálo víc jak útrata v hospodě :-))) fialka je krásná ...já jsem si letos umordovala jednak jsem jí nechala omoknout a asi nastydla je fuč:-( poslední dobou kytky likviduji než pěstuji ach jo ....krásný petrklíče a do dalších společných let hodně lásky a tolerance :-))moc hezky si nám to podal týden našlapaný ......zdravím....J.
4/16/2014 12:49:01 PM
To znám, taky jsem si už párkrát řekla, že tenhle je určitě poslední:) Doufám, že u tebe to ale platit nebude:)Hodně sil do Velikonoc i do dalších foto dní:)
4/16/2014 8:49:37 AM
... jo, počítače jsou od toho, aby nás trápily... :) Hezké svátky!
4/16/2014 8:44:20 AM
Moc fajn týden, i když se v něm moc nedařilo. Doufám, že pracovní se problém už daří rozlousknout. Já teď taky s něčím zápolím. Neumím to lámat přes koleno, i když někdy by se to šiklo. Taky přeju hezké Velikonoce.
4/12/2014 2:27:16 AM
...tak jo...nejvyšší čas jít spát...
4/12/2014 1:42:36 AM
Přátele, těšíte mne velice … dnešní (čti včerejší) den byl děsný … a přesto krásný … protože každá chvilka života se počítá a dnes jsem zažil dalších 1000 (básnická licence) nesnází a také potkal 1000 (básnická licence) lidí, co mají mnohem větší problémy než já… a ráno vstanu v šest a pojedu na opraveném (jen částečně, když jsem si pro kolo do servisu přišel, tak říkal že užuž na tom začne dělat) kole na memoriál mrtvého kamaráda … a pak si udělám krásnou neděli s Aničkou … a v pondělí budu Kubu učit jezdit na inlajnech … a v úterý pojedu na taroky … a budu ŽÍT … jak žít se má…. Šárko máš recht, na psychiatra se vykašlu, stejně by to nepochopil … jak se se v hlavě tvoří příběh života … přátele, děláte mi radost … díííííík …
4/11/2014 3:37:34 PM
Partner musí být stvořen pro lásku..Ale také to musí být výborný spolehlivý parťák(parťačka):-)Tož Vám oběma gratuluji, že se máte! Týden, co se ne úpně daří? No tak to jsme dva..Já mám zase pech, zprotivila jsem se a upadla v nemilost paní vedoucí..Deptá mě, kudy chodí..Jsem už z toho děsně unavená, rozhodně více než z práce samotné..Je to na palici:-)Notebook je K.O.? Tak hlavně že nic horšího, třebas zdraví..Ono bude líp, uvidíš, to prostě jinak ani nejde:-))Rolička, co jde spláchnout?:-)Kdyby raději vymysleli, kam se vším ostatním odpadem..To by bylo terno..Na velikonoce se těšíme, já jako malá Jaruna, neuvidím tu saň..Pardon, paní vedoucí:-))A to je důvod k radosti..I Tobě, Zdeňku, moc přeju důvody k radosti..Na psychiatra se vykvajzni, to si raději udělejte s Aničkou krásné odpoledne a večer, nebo i několik krásných odpolední a večerů..Příroda je "chrám", kde se dá zregenerovat a odpočinout..A pak, tolik nádhery k focení, Tvá makrotvorba je moc hezká:-)Ahoj, Zdeňku, Šárka..
4/11/2014 11:40:01 AM
Vydržet! Zase bude líp...:-)
4/11/2014 8:48:06 AM
Moc pěkné fotky... Určitě bych taky ráda koukala na další vaše týdny ;) moje kytara má ten stejný problém.. I když už ji pomalu oprašuju s vidinou blížících se grilovaček :) doufám že vás tu brzy uvidíme.. :)
4/11/2014 8:26:26 AM
Až půjdeš k psychiatrovi, tak děj vědět, půjdu s Tebou :-). Vše nejlepší k výročí! Ať vám to klape! Autíčko popojíždí a ukazuje se jak je krásné. Tady vypadá lépe než před kasinem, když jsem jej fotil LB. Čt1, stejná značka jako u Evy :-). Vydrž, ještě den neskončil, můžeš pokračovat :-).
4/10/2014 11:31:30 PM
Ahoj Zdeňku, díky za další povzbudivá slova. Myslím, že by byla velká škoda, kdybychom se s Tvými fotkami již nesetkávali, moc se mi líbí a velmi inspirují. Gratuluji k výročí - "svoboda" jako dárek je velmi originální.. Doly a Ostravsko je pro nás neznámá a díky Tvým fotkám poznáváme části kraje, kde jsme nikdy nebyli. Jestli se někdy vydáme do Ostravy, určitě se ozvu. Super přilba :-) Pojmenování sanitek bylo až po seriálu na jeho počest... Měj se fajn, za týden se budu těšit! Jirka


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Tisíc drobným nesnází porazí i osla ... - 7. 4. 2014