Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Tisíc drobným nesnází porazí i osla ... - 4. 4. 2014
Share week
photo

4. 4.Friday

photo

5. 4.Saturday

photo

6. 4.Sunday

photo

7. 4.Monday

photo

8. 4.Tuesday

photo

9. 4.Wednesday

photo

10. 4.Thursday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Ráno … jsem pevně rozhodnutý, že si dám WoL pauzu. Hledám krytku k objektivu … což je celkem normální příběh. No jasně, je v cyklistickém dresu a už prošla pračkou … aspoň bude čistá. Tohle se mi honí hlavou … já už skládám příběh WoL tak nějak automaticky. No dobrá, tak ještě tento týden … a pak si zajdu k psychiatrovi. :-) Venku stále zuří jaro, no dnes to už pomalu vypadá na léto. Před firmou dostali dělníci nový stroj, je docela mrňavý a o to více je hlučnější, soustředím se jen taktak. Odpoledne jedu do Orlové a cestou se stavím vyfotit budovu RWE pro Megapixel (já jim tady vlastně dělám zdarma reklamu). Jedeme s Kubou něco vyřídit a cestou si vyfotím ještě kostel v Orlové. Řešíme vždy spoustu věcí, dnes je na tapetě nějaký počítačový servis. Jo a ráno jsem si koupil novou přilbu na kolo, svou mám křupnutou. Je super a má integrovanou blikačku. Budu v naprostém bezpečí … můžu si na tarocích dávat o pivo více …
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

5/17/2014 8:43:43 PM
ta páteční pětorka je suprová ;)
4/27/2014 1:00:46 AM
Taky chvilkama přemýšlím o pauzičce, ale potom mi to zase nedá... Út1 !!! Čt1 to bude zacpanejch záchdů, až tam lidi začnou házet všechny. Fajn bylo
4/18/2014 7:42:53 AM
Díky vám všem za vzácná slovíčka a ještě vzácnější čas. K psychiatrovi nepůjdu, budu raději dále fotit (už jsem to tu nakonec napsal)… a ze svých problémů se raději pokusím vypsat. Jirko Š. Jen tak náhodou to souvisí s Tvými úvahami o návštěvě Ostravy. A dík za info o sanitkách. Jirko K., jo autíčko jsme odlovili stejné. Evo T. díky … kytara už zase jede … Šárko díky … a vydrž, ono ji to dlouho nevydrží. Lenko P. jo, vyřešil jsem to už v pátek. Mariáne … další týden je ještě hůře … Microsoft fakt už XPčka nechce. Jitko, co tak se na ten šroťák přijet 14. května podívat a Ľubo, s Tebou počítám, doufám že něco nemáš … Když už jsem si tu stránku v diáři obsadil. Přeji vám pěkné svátky.
4/17/2014 6:50:53 PM
Dobrovoľne sa hlásim k závislákom ale nasadil som si aj liečbu tekutým psychiatrom, asoň 50ml denne podľa počtu percent :-D A budem aj za toho hajzla, ktorý Ťa bude v závislosti podporovať :-) teším sa na ďalší týždeň a ešte zneužijem tvoj týždeň na poprianie pekných sviatkov Tebe, Tvojej rodine a celej rodine Wolákov...
4/17/2014 9:14:15 AM
Zdeňku, už jsem tu byla několikrát a teď vidím, že jsem nezanechala žádnou stopu. Bezvadně zajímavý týden, časosběr čočky je prima... železárenská továrna mi připomíná Vynález zkázy...pěkné detaily...těším se na další týdny :-)
4/17/2014 8:17:51 AM
Díkes za tip na okuliare. Keď tak pošlem Maťu nech mi v Ba kúpi :O). JJ. keby malo parkovište na dĺžku aspoň 5km tak by to bolo super ;O). Ale nie, viem, že si niekde spomínal, že budeš učiť Kubu jazdiť. S tým lietajúcim hmyzom to je des. Tu okolo Moravy je toho hafo....
4/17/2014 8:09:03 AM
Ahoj Lenko, brýle jsou super. Jsou z jednoho kusu (nevypadávají skla), perfektně drží na fejsu a netlačí. Žlutou jsem si oblíbil už před časem, na slunci to pěkně prokresluje stíny, také oranžová není špatná. A jezdím v nich i v noci. Tady jsou teď brýle nutné, jezdím hodně kolem vody a rybníků a much je tady fakt dost. Občas když se večer vracím, tak už jsem docela sytý a nemusím ani večeřet :-). Hledal a zničil jsem jich dost, tohle jsou pracovní brýle 3M, koupené za cca 200,- Kč v Canisu. Mají pobočky, třeba BA nebo UH. Osmičku mám na kole určitě, ale jen když se vracím z taroků … to mi v servisu nespraví. :-) A fotím … ono se pořád něco děje, dnes končím další week … díky Kubovi jsem byl dvakrát bruslit, zatím na parkovišti … to by se Ti mohlo líbit … Měj se.
4/17/2014 7:42:23 AM
Zdeňku, tá nová prilba s blikačkou, tá sa mi páči,resp. sa mi páči ten nápad. Je to celkom praktické :o).Nedela 2 :o). Tiež som pichla :o). Mám to v nejakom terajšom týždni vyfotené :o). Tá kytička z petrklíčů, hmmm, ta teda je, určite voňala moooc krásne. Jaj, ešte som videla, že používaš žlté okuliare na bike. Tiež teraz nejaké zháňam, ale nejak si neviem vybrať :o). Jo, a tiež neviem, či nezaveziem Alberta (môj bicykel) do servisu. Mám podozrenie na osmičku. Jo, som zvedavá, či teda nejaká pauza bude alebo nie ;o). Ale aj tak sa budem tešiť na ďalší week.
4/16/2014 9:51:48 PM
Oli, Tvůj humor je skvělý !! Ještě teď se směji, jak to píši :-))).
4/16/2014 9:26:52 PM
Oli děkuji za konzultaci. Test jsem poctivě provedl … a jsem v pohodě … WoL za mne zařizuje dvojka a když nestíhá, tak vypomáhá trojka … jen nad jedničkou jsem se trochu pozastavil … ona fakt byla minulost, ve které nebyl WoL …. no toto … Každopádně jsi můj problém vyřešila, fakturu očekávám poštou.
4/16/2014 9:16:55 PM
Opět velmi pěkný týden! Blikačka na kole je hodně důležitá! Taky zažívám nyní hodně deště při jízdě na kole:-) Blahopřeju k výročí a přeji Ti Zdeňku, krásné Velikonoce!
4/16/2014 8:48:50 PM
Oli, Tvůj humor je skvělý !! Ještě teď se směji, jak to píši :-))).
4/16/2014 5:53:07 PM
Lodičky i kabelku jsem viděla ,top skvěle sedí:-))K psychiatrovi nechoď,nepochopil by Tě:-))))Přilbu máš skvělou ,ale pivčo navíc si nedávej:-)))))))))Skvělý týden se skvělými snímky,ahoj ..........
4/16/2014 5:40:57 PM
Zdeňku, jsem ráda, že sis pauzu nedal a naopak si myslím, že focení týdne může být dobrá psychoterapie! :) SO 6 je skvělá a spousta dalších maker! a gratuluji k výročí! :) moc krásně se na vás dva dívá :) jinak doufám, že bude brzo další týden. A kdyby přecejen ne, tak také přeji pěkné Velikonoce :) Eva
4/16/2014 3:37:54 PM
Tak to je přesné :-)) Jen místo WOL si můžu dosadit "kytara". Kde je nejbližší ústav pro léčbu závislostí? :-))
4/16/2014 3:18:23 PM
Psychiatra? Ak zaškrtneš viac ako 5 z nižšie uvedených diagnostických znakov: 1. strata kontroly nad časom - postihnutý stráca pojem o čase, ktorý strávil pre WOL na úkor iných aktivít, ktorým sa rád v minulosti venoval, 2. klamanie - postihnutý klame sebe i svojim blízkym, čo počas dňa robil alebo koľko času strávil pri WOL, 3. zmena osobnosti - potenciálne postihnutý sa stáva niekým iným ako v skutočnosti je, žije dvojaký život, WOL a reálny, 4. emotívna nestabilita - pocit šťastia, keď si sadne za počítač a pripojí sa na stránky WOL strieda pocit viny za čas takto strávený a zanedbanie iných povinností, 5. zúfalstvo - postihnutý reaguje podráždene ak z nejakého dôvodu nemôže stráviť ľubovolný čas fotením pre WOL, 6. fixácia - postihnutý myslí na WOL takmer stále, aj pri iných a nesúvisiacich aktivitách....:)))
4/16/2014 2:05:35 PM
rulička mě pobavila ...za to stojí žít :-)fotit:-) lepší jak reklama ..blikačka na helmě suprr jen s pivem opatrně !!!aby tě to nestálo víc jak útrata v hospodě :-))) fialka je krásná ...já jsem si letos umordovala jednak jsem jí nechala omoknout a asi nastydla je fuč:-( poslední dobou kytky likviduji než pěstuji ach jo ....krásný petrklíče a do dalších společných let hodně lásky a tolerance :-))moc hezky si nám to podal týden našlapaný ......zdravím....J.
4/16/2014 12:49:01 PM
To znám, taky jsem si už párkrát řekla, že tenhle je určitě poslední:) Doufám, že u tebe to ale platit nebude:)Hodně sil do Velikonoc i do dalších foto dní:)
4/16/2014 8:49:37 AM
... jo, počítače jsou od toho, aby nás trápily... :) Hezké svátky!
4/16/2014 8:44:20 AM
Moc fajn týden, i když se v něm moc nedařilo. Doufám, že pracovní se problém už daří rozlousknout. Já teď taky s něčím zápolím. Neumím to lámat přes koleno, i když někdy by se to šiklo. Taky přeju hezké Velikonoce.
4/12/2014 2:27:16 AM
...tak jo...nejvyšší čas jít spát...
4/12/2014 1:42:36 AM
Přátele, těšíte mne velice … dnešní (čti včerejší) den byl děsný … a přesto krásný … protože každá chvilka života se počítá a dnes jsem zažil dalších 1000 (básnická licence) nesnází a také potkal 1000 (básnická licence) lidí, co mají mnohem větší problémy než já… a ráno vstanu v šest a pojedu na opraveném (jen částečně, když jsem si pro kolo do servisu přišel, tak říkal že užuž na tom začne dělat) kole na memoriál mrtvého kamaráda … a pak si udělám krásnou neděli s Aničkou … a v pondělí budu Kubu učit jezdit na inlajnech … a v úterý pojedu na taroky … a budu ŽÍT … jak žít se má…. Šárko máš recht, na psychiatra se vykašlu, stejně by to nepochopil … jak se se v hlavě tvoří příběh života … přátele, děláte mi radost … díííííík …
4/11/2014 3:37:34 PM
Partner musí být stvořen pro lásku..Ale také to musí být výborný spolehlivý parťák(parťačka):-)Tož Vám oběma gratuluji, že se máte! Týden, co se ne úpně daří? No tak to jsme dva..Já mám zase pech, zprotivila jsem se a upadla v nemilost paní vedoucí..Deptá mě, kudy chodí..Jsem už z toho děsně unavená, rozhodně více než z práce samotné..Je to na palici:-)Notebook je K.O.? Tak hlavně že nic horšího, třebas zdraví..Ono bude líp, uvidíš, to prostě jinak ani nejde:-))Rolička, co jde spláchnout?:-)Kdyby raději vymysleli, kam se vším ostatním odpadem..To by bylo terno..Na velikonoce se těšíme, já jako malá Jaruna, neuvidím tu saň..Pardon, paní vedoucí:-))A to je důvod k radosti..I Tobě, Zdeňku, moc přeju důvody k radosti..Na psychiatra se vykvajzni, to si raději udělejte s Aničkou krásné odpoledne a večer, nebo i několik krásných odpolední a večerů..Příroda je "chrám", kde se dá zregenerovat a odpočinout..A pak, tolik nádhery k focení, Tvá makrotvorba je moc hezká:-)Ahoj, Zdeňku, Šárka..
4/11/2014 11:40:01 AM
Vydržet! Zase bude líp...:-)
4/11/2014 8:48:06 AM
Moc pěkné fotky... Určitě bych taky ráda koukala na další vaše týdny ;) moje kytara má ten stejný problém.. I když už ji pomalu oprašuju s vidinou blížících se grilovaček :) doufám že vás tu brzy uvidíme.. :)
4/11/2014 8:26:26 AM
Až půjdeš k psychiatrovi, tak děj vědět, půjdu s Tebou :-). Vše nejlepší k výročí! Ať vám to klape! Autíčko popojíždí a ukazuje se jak je krásné. Tady vypadá lépe než před kasinem, když jsem jej fotil LB. Čt1, stejná značka jako u Evy :-). Vydrž, ještě den neskončil, můžeš pokračovat :-).
4/10/2014 11:31:30 PM
Ahoj Zdeňku, díky za další povzbudivá slova. Myslím, že by byla velká škoda, kdybychom se s Tvými fotkami již nesetkávali, moc se mi líbí a velmi inspirují. Gratuluji k výročí - "svoboda" jako dárek je velmi originální.. Doly a Ostravsko je pro nás neznámá a díky Tvým fotkám poznáváme části kraje, kde jsme nikdy nebyli. Jestli se někdy vydáme do Ostravy, určitě se ozvu. Super přilba :-) Pojmenování sanitek bylo až po seriálu na jeho počest... Měj se fajn, za týden se budu těšit! Jirka


Tags more tags

next dayright arrow Tisíc drobným nesnází porazí i osla ... - 4. 4. 2014