Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Čtyřicátý pátý - 25. 4. 2014
Share week
photo

25. 4.Friday

photo

26. 4.Saturday

photo

27. 4.Sunday

photo

28. 4.Monday

photo

29. 4.Tuesday

photo

30. 4.Wednesday

photo

1. 5.Thursday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Milý týdeníčku, tak víkend bude náročný. Prší a my jedeme pro koláče... procházka zahradou před tím, než To vypukne... 6 - takhle vidím pampelišky bez brýlí a jsou tak ještě krásnější... žehlení košile pro svědka... s mužíčkem jsme si zahráli na pejska s kočičkou a byl z toho tento dortík - výsledek sice neodpovídá vloženému úsilí nás cukrářů-amatérů, ale snad to bude jedlé, i když jednou z hlavních ingrediencí byla červená řepa :-)... výměnou za dceru jsem dostala pugét, babina a její Arci-hamr to komentovali tím, že se zbavím největšího problému, ale chci věřit, že to promluvil ten její zákeřnej Arci-hamr, protože Beruška nikdy problémem nebyla. Trochu jsem to obrečela, ale pak mi došlo, že dcera zůstane dcerou... a navíc přibude bezva zeť!
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

5/11/2014 12:52:33 PM
To tenkrát v čtyřicátom pátom, když Plzeň osvobodil Paton … já si nemohu pomoci, většinou ze mne vypadne to, co mne napadne jako první … Tady v tomto 45. týdnu je to bezva, třeba tajná svatba a výměna dcery za kytku. A pozitivní přístup … dobrý zeť se hodí a Vy budete určitě skvělá tchýně. Jo … svatba a události související to je dojmů náruč … tyhle se vstřebávají dobře. Strom na nedělní osmičce je skvělý. Luční čaj. Čarodějnice má krásnou krysu. Jeden z nás je z Moravy … skvělé … a celý čtvrtek, ještěže jsem po obědě … Olgo, skvělé … těším se, že Vás poznám osobně.
5/7/2014 7:27:20 PM
Krásný týden s velkou radostnou událostí, a to je svadba. Blahopřeji! Nejvíc se mi líbil celý svatební den a nádherná pondělní 7.
5/7/2014 6:07:16 PM
Oli,Pavel Sobotka je stavební ing.:-))Asi ho znáš,když se na něj ptáš??Zdravím....
5/4/2014 6:02:16 PM
Pěkné tričko ,to se mi moc líbí:-))) stejně jako celý Tvůj týden:-)Moc zdravím .........
5/3/2014 3:09:06 PM
Pěkný týden se svatbou, to je potěšení, ale hodně práce a zážitků...příroda nás pak zachraňuje...usměvaví z Moravy...nejen na triku,ale i ten nad ním... :-)


Tags more tags

next dayright arrow Čtyřicátý pátý - 25. 4. 2014