Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Víkend s Bonie - 8. 5. 2014
Share week
photo

8. 5.Thursday

photo

9. 5.Friday

photo

10. 5.Saturday

photo

11. 5.Sunday

photo

12. 5.Monday

photo

13. 5.Tuesday

photo

14. 5.Wednesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Ještě nejsem fit, stále kašlu, přesto mám "oncall", slíbil jsem ho kolegyni už dříve. Překvapivě dávají na Fandovi NBA, to si nemohu nechat ujít. Odpoledne zveřejňuji svůj první YoL a to chce skleničku :-).
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

5/22/2014 8:46:50 AM
Gratulujem k novému foťáku a prajem, nech sa s ním v ďalšom YOLe dobre fotí ;-). Týždeň je pestrý a najviac ma oslovila sobotná 7.
5/22/2014 8:12:26 AM
Jirko, připojuji se k pochvalám předchozích komentátorů a oceňuji moudro od Martina Cvrčka Uhráka „Liška zůstane liškou, i když změní kožich.“ To si musím zapamatovat a vhodně doma či v práci používat :-) Po IWS jsem se už vzpamatoval, byl to křest deštěm :-) možná taky zabral wobenzym a to letní počasí... Pořád nemůžu rozběhnout c:geo v mobilu, jak mi to ukazovaly děvčata z Holíče u Hobita...
5/21/2014 10:10:35 PM
blahoželám k YOL-u aj k novému fešákovi :-) Tiež som rád, že sme sa videli naživo a potvrdilo sa, že pohodové týždne majú pohodoví ľudia...a wisky sada je super, už len naplniť :-) Ahoj...
5/21/2014 9:26:06 PM
Velmi pěkně nafocený týden. Snad i mě budou přibývat ještě nějaké fotky z místa dobrého výhledu na Bazaly :-) Líbí se mi hodně příspěvek tarokářů v boji s rakovinou, Jubilejní, whiskovky a fotka z Ostravy středa 3.
5/21/2014 8:57:01 PM
koukám, že taky sleduješ NBA...letošní první kolo bylo snad nejlepší co pamatuju... ;)
5/21/2014 5:44:20 PM
Jirko, jsem ráda, že pokračuješ a jak to tak vypadá, nepřestaneš. Týden je fajn a jsem zvědavá, jak se Ti bude fotit novým aparátem. Taky už delší dobu zvažuji něco podobného. Na workshop jsem nepřijela z jednoho prostého důvodu. Jsem zřejmě druhý nejstarší aktivní WOlák ( po Josefovi Pískovi) a musím přiznat, ač nerada, že nohy v poslední době toho moc nevydrží.To jenom jako vysvětlení k poznámce v komentáři Olze.
5/16/2014 10:08:45 AM
...ještě jsem zapomněl: zítra na Vás budu myslet a všechny tam pozdravujte.
...a potom myslete na mě, protože od rána budeme ve výšce 1476mnm, jen tak skoro pod širákem. Tak kdybych se dlouho neozývat, tak nás fouklo na Ukrajinu nebo jsme umrzli nebo nás spláchlo do Černého moře :)
5/16/2014 10:05:46 AM
Včera jsem nakukoval a nový týden neviděl. Už jsem se lekl, že to s tou přestávkou myslíš vážně! Dnes je to o kousek lepší :)
Karafa a whiskovky je dobrý nápad. U mě dobré zprávy z práce nepřichází a vypadá to, že květen je období pro změny stvořené.
To malé pivo je super!! :) I ten Zděnek :D
Jééé, gratuluji k novému výdobytku techniky. Ještě si pamatuji ten skvělý pocit z nového fotoaparátu. Ať Ti dlouho vydrží (i ten pocit, i ten fotoaparát) a teď už snad nemáš důvod na tu pauzičku... Vždyť krize nás posunují dále!!
Vyřiď Hele, že jí to sluší (ale Ty nezapomínej na to přísloví s liškou a kožichem: liška zůstane liškou, i když změní kožich!!)
5/16/2014 8:15:23 AM
Díky. Ano, dnes příjdu ( a zítra také ) , už se těším a krasavce vezmu s sebou :-).
5/16/2014 8:01:02 AM
Ještě jednou gratuluji k YoL … toto uteklo, že jo … Inspirace Milanem Maxou … super … ovlivnil asi více lidí … dnes večer (18:30 zastávka Karolína) osobně … přijdeš? Pohled na Bazaly, tak to znám. Bonie je fajn. Fotokniha YoL … super … já ji mám, ale děsně jsem to odflákl. Setkání s lidmi se dobré pojetí … doufám, že se výsledkem pochlubíš. Dobré zprávy … bezva. Těch není nikdy dost. Malé pivo se Ti povedlo … sám se ještě řehtám … No a třešnička na konec … nový foťák … já si nakonec vzpomněl, proč jsem ho nezvolil … jednak ještě pořád rád vidím svět přirozenou optikou … a hlavně před rokem to byla novinka a první od Canonu a já si říkal, že počkám až vychytají případné mouchy … Tak ať fotí … Jirko, bezva týden, líbilo se mi to.


next dayright arrow Víkend s Bonie - 8. 5. 2014