Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow 21. týden - Nový film, noví lidé, dobrá nálada - 21. 5. 2014
Share week
photo

21. 5.Wednesday

photo

22. 5.Thursday

photo

23. 5.Friday

photo

24. 5.Saturday

photo

25. 5.Sunday

photo

26. 5.Monday

photo

27. 5.Tuesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Další slunečný den. Ráno se neobejdu bez slunečních brýlí. V tramvaji trávíme čas každý po svém, ale od doby, co fotím do WOL, už toho moc přečíst nestíhám :-) Je tak krásně, že je škoda sedět v práci. Nějakou dobu se peru s přesouváním dat ze starého pracovního mobilu do „nového“ (novějšího). Byl to boj, ale nakonec se povedlo. Stejně ale SIM ještě počká ve starém, dokud si nenajdu chvilku, abych si pohrála se zvuky nového – jedno zazvonění a málem mě trefil šlak z leknutí :-) A když už jsem u těch telefonů, ten pevný by asi potřeboval pořádnou koupel. Tramvají jedu na Palačák a užívám si krátkou procházku při pracovní pochůzce. V Jindřišské se objevují nové koleje a já většinu večera trávím nad fotkami. Ráda se pak ukládám ke spánku.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

6/9/2014 8:51:03 AM
Únava, práce nad fotkama... odkud já jen tohle znám :-))!? Tak s tím pánem na páteční jedničce Ti bohužel taky nepomůžu, ale alespoň můžu celý týden pochválit. Parádně zdokumentováno! A ten deštivý autoportrét nemá chybičku :-)


Tags more tags

next dayright arrow 21. týden - Nový film, noví lidé, dobrá nálada - 21. 5. 2014