Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Jak jsme poznali Vašíka /// How we met Vašík - 14. 8. 2014
Share week
photo

14. 8.Thursday

photo

15. 8.Friday

photo

16. 8.Saturday

photo

17. 8.Sunday

photo

18. 8.Monday

photo

19. 8.Tuesday

photo

20. 8.Wednesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Po delší pauze, kdy jsem pár týdnů nefotila WOL jsem po našem středečním srazu dostala zase chuť vzít foťák do ruky a skoro mi bylo líto, že jsem ho předchozí večer neměla, ale naštěstí fotili ostatní :) Spánek nebyl tentokrát moc dlouhý, a tak jsem ráno byla hrozně líná vylézt z postele. V metru jsem pak narazila na týpka, který fotil snad všechno, možná také nějaký náš přispívající kolega :) Pak tenhle poslušňák na Chodově, co čekal na paničku a v práci jsem zjistila, že NEMÁME SRDCE :-O Nejdůležitější část dne však přišla až odpoledne, kdy se na nás přijel podívat malý Vašík. U nás v kanceláři se mu líbilo, takže tu mám kandidáta na junior obchodníka po taťkovi :-) Večer sraz s Evčou, abych jí mohla předat dáreček, tak jsem si jako obyvkle dala "kousek Itálie". Cestou domů nám na Jungmaňáku zahráli TAP TAP a že jim to pěkně zpívalo a hrálo! Až na moje zatuhlá záda dost príma den :)
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

9/3/2014 8:04:45 AM
Marti, paráda. Stalo sa mi,že som si najprv prečítala popisky a potom som na fotkách hladala toho mrtvého papagája :o). Ty si ma teda dostala :o). Máš vo weeku plno krásnych fotiek, také krásne, čisté, svetlé, to sa mi páči :O)
9/1/2014 3:34:24 PM
Moc pěkné:)
8/31/2014 8:16:10 PM
Tenhle týden mi nějak utekl, tak honem napravuji a prohlížím zase s úsměvem na rtech. Spoustu krásných detailů, ale na fotku kluků civících do počítače nic nemá. Směju se už asi pět minut :-)! To jsou koumáci - ještě pár záběrů a máme materiál na fotoknihu, letošní vánoční dárky jsou jasné :-)!
8/31/2014 1:32:32 PM
Moc pěkná čtvrteční 5 a 6. Těstoviny s lososem - to muselo být dobré. Hezky zdokumentovaná reportáž ze života. Ahoj :-)


Tags more tags

next dayright arrow Jak jsme poznali Vašíka /// How we met Vašík - 14. 8. 2014