Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow (111) Přeskočení léta a je tu září - 31. 8. 2014
Share week
photo

31. 8.Sunday

photo

1. 9.Monday

photo

2. 9.Tuesday

photo

3. 9.Wednesday

photo

4. 9.Thursday

photo

5. 9.Friday

photo

6. 9.Saturday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Vítám u dalšího týdne. Na srpen jsem měla brigádu v pekárně a bohužel jsem nezvládla fotit week. Celý den nebo celou noc za valem, zbytek dní/nocí jsem prospala nebo tak jen "přežívala", bylo to náročné a obdivuji každého, kdo zvládá ranní noční a žije normální život :-) Takže poslední den v srpnu jsem se k weeku vrátila. S Romčou vybíráme dovču, chceme do Řecka, nejlépe na Zakynthos! Pořád čtu Harryho v angličtině a potom pracujeme s miloušem.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

9/14/2014 12:10:27 PM
Jo, já si skoro nevšiml že letos nějaké léto proběhlo … Zakynthos mohu doporučit, třeba v Laganas je na obě strany písečná pláž, smáčená mořem, cca 4 km na každou stranu a celé se dá projít pěšky a bosky po mokrém písku … já tam nachodil přes 100 km …. boží … mám z toho deník. Nicnedělání v dešti je fajn … já se na to vždy těším … a najednou se přistihnu, jak už zase něco vymýšlím a tvoří … jsme mladý a neklidný … :-))) GoPro .. super … to bych také chtěl … 92 let … věk to je jen stav mysli … a už vidím rozhodnutí … moc dobré … a teď už tam jste, tak pěknou dovču … největší vlajka světa, modré jeskyně, vrak na pláží … už se těším na week. Vše nejlepší k narozeninám … 23 let … věk to je jen stav mysli …


Tags more tags

next dayright arrow (111) Přeskočení léta a je tu září - 31. 8. 2014