Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Do Ostravy na čumáky - 29. 8. 2014
Share week
photo

29. 8.Friday

photo

30. 8.Saturday

photo

31. 8.Sunday

photo

1. 9.Monday

photo

2. 9.Tuesday

photo

3. 9.Wednesday

photo

4. 9.Thursday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
1. Hríby zo včera... no, veľa ich nebolo :o). 2. Dnes sú v pláne okná u starenky. Ja umývam zvnútra verandy, Maťa zvonka. 3. A teraz mi Maťa prišla pomôcť leštiť, lebo ja viac fotím než umývam :o). 4. Najťažšie bolo umyť okno u starenky v izbe. Starenka nám do toho vždy kecá :o). 5. Po práci som si vyšla na výlet. Skúšam Helios. 6. A našla som aquadukt. V zime bude lepšie prístupný. Pôjdem to vyfotiť lepšie. 7. Dávam si kofolu a vedľa u stola jasná voľba :o). 8. Mišo volá Mati, že pôjde s kamionom cez Holíč. Tak mu ideme mávať :o). Ten červený je on :o). 9. Mamka išla od starenky tak nás videla a spolu ideme domov. Z okna na nás máva Natálka a Maroš :o)
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

9/23/2014 10:16:30 PM
Jů :-) já nakonec week ze zoo neudělala /jen článek na blogu/, stydím se, protože to je fakt fajn, kouknout se na to takhle zpětně. Celkově je to bezva týden, Leni. Zaujal pes baskervilský /!/, úterní hříbeček v trávě a taky, jak je středa úúúplně jiná než ostatní dny.
9/23/2014 9:33:19 PM
A ten Mišo aj zastavil?? Pripomenula si mi, ako som tiež chodievala umývať starenke okná, ale ona nekecala ( najlepšia starenka na svete)... Leni, ani nevieš, ako mi je ľúto, že som tam s vami na čumáčkoch nemohla byť...
9/23/2014 6:32:43 PM
Prima týden, sobotní návštěvu ZOO jsem viděl několikrát, ale od každého "wolouška" z trochu jiného pohledu.. Paráda :-)
9/23/2014 4:28:00 PM
Čau, na čumáky ráda vzpomínám a připomínám si je viděno jinýma očima, prima dešťová vychytávka a poklopy a hodně se mi líbila celá středa. Fajn týden.
9/23/2014 10:24:26 AM
Ony totiž stařenky ví jak se to má dělat nejlíp a neboj, budeš taky taková :D Čumáci z další strany super, překvapení se vydařilo. Domácí pralinky?Co to máš za hospodyňku kolegyni?:)Dala bych si taky;-)
9/18/2014 8:43:29 AM
Čumáci, čumáci … paráda … ale popořádku. Hezky se o stařenku staráte, to je záslužné. A já to také tak často dělám … když se něco dělá, tak rozdělím práci a pak pomáhám tím, že to fotím. Sobota je … prostě nádherná (už bohužel) vzpomínka na krásný den s kamarády … ještě jednou díky za to parádní překvapení. Nojo, já se bál že mne při kradení odpadkového kontejneru někdo načapá, ale že mne při tom také vyfotí … no mohlo mne to napadnout … a sedmička je skvělá … Na nedělní jedničce Ti to velmi sluší … probudila ses do krásného dne … já dostal náramek v sobotu od Sáry (je to vidět na fotkách) … a pak jsem se dočetl, že může obsahovat velmi mnoho ftalátů a že si mám dát pozor … to bych rád věděl jak … Rozhovor jsem četl a ani nedutal … gratuluji. Cestovní banán :-)) … no byla to zážitková sobota a nebyl čas jíst … A zase hřiby … letos je žeň, ale já to nestíhám … Lenko, fajn … už se těším na další akci … s překvapením … pozdrav Maťu a ahoooooj ….


Tags more tags

next dayright arrow Do Ostravy na čumáky - 29. 8. 2014