Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow (113) Ostrov mnoha hor, aneb Zakynthos :-) - 14. 9. 2014
Share week
photo

14. 9.Sunday

photo

15. 9.Monday

photo

16. 9.Tuesday

photo

17. 9.Wednesday

photo

18. 9.Thursday

photo

19. 9.Friday

photo

20. 9.Saturday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Pokračujeme v Řecku, na ostově Zakynthos. Název vznikl nejspíše z toho, že je ostrov plný hor. Ale také podle pověstí podle Zákyntha, který byl kamarád Poseidona a ten ho omylem zabil, když házeli diskem. Jakási Poseidonova kletba nás postihla, tedy hlavně mě. Může za to ta včerejší PinaColada, ve které bylo dost ledu a místní voda se pít nemá...achjo, jsem na dovče a sedím na záchodě, to je fakt pech! Endiaron nezabírá, kupujeme místní léky. Druhou a třetí fotku fotil Romča, takhle jsem vypadala celý den.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

10/5/2014 9:36:26 AM
asi bych u té pondělní osmičky srovnal horizont, ale je parádní i tak, krásně popisuje dovolenkovou atmošku... dragonfisf -> horká voda, dík za tip ;)
10/4/2014 10:28:34 PM
Páni, Míšo, to jste si teda "užili":-))Doufám, že už se všecko zahojilo a že zbytek dovči už Tě žádná smůla nepotkala! Výlet lodí je ale opravdická nádhera!!To se dá možná i trošku zapomenout na ty útrapy, ne?..Těch nešťastných toulavých a opuštěných zvířat je mi líto..Tak doufám, že jste si smůlu vybrali na hodně dlouho dopředu a i když máš už po dovolené, že si užiješ každý další den:-)Šárka..


Tags more tags

next dayright arrow (113) Ostrov mnoha hor, aneb Zakynthos :-) - 14. 9. 2014