Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow (114) Kaliméra, vracíme se. - 21. 9. 2014
Share week
photo

21. 9.Sunday

photo

22. 9.Monday

photo

23. 9.Tuesday

photo

24. 9.Wednesday

photo

25. 9.Thursday

photo

26. 9.Friday

photo

27. 9.Saturday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Týden, který zatím ještě pokračuje na Zakynthosu :-) Ráno jsem roztáhla závěsy a ejhle :D Měla jsem garnýž na hlavě! V sádroši bylo už asi deset dir, v garnýži pět a šroubky existovaly jen dva...ještě, že mám takového kutila, který to pomocí naší rybičky namontoval zpět. Rozhodně rychlejší řešení, než to říkat na recepci! Tak jsem zvědavá, jestli to někomu po nás taky spadlo na hlavu. Dopoledne se jdeme projít do Alykes, je vedro. Ptkáváme všude ještěrky. Čtu pořád toho Harryho v angličtině a moc rychle mi to nejde. Je tady taky plno koček, ale jsou divočejší, kouká jim to i z očí a žádnou z nich bych domů nechtěla, ani ty chudinky pejsky, kterých je tu požehnaně opuštěných :( Máme krásný výhled z pokoje, ta kytka tomu dodává tu atmosféru :-)
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

10/1/2014 9:43:46 PM
Zdeňku, určitě neproklínala! :) Nám se tam strašně moc líbilo a že zrovna pár věcí nevyšlo, za to nikdo nemůže ;-) Vzpomínat budeme na to pozitivní a z toho negativního si teď už můžeme udělat legraci nebo to jednou vyprávět dětem. Náhod je na světě také mnoho :-) week spojuje!
10/1/2014 9:34:28 PM
Míšo, mi úplně zatrnulo … já Ti ten Zakynthos doporučoval a ona taková smůla … snad jsi mne moc neproklínala … škytavku jsem neměl … ale ona to jen jenom smůla a nic víc … nakonec to vypadá, že všechno dopadlo dobře a že jste si to užili a je z toho parádní week, tedy vlastně weeky. A taková náhoda … fotila jsi skoro stejné věci jako já v Ostravě … no to jsou mi věci … Míšo, díky moc …


Tags more tags

next dayright arrow (114) Kaliméra, vracíme se. - 21. 9. 2014