Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow 63. - 21. 10. 2014
Share week
photo

21. 10.Tuesday

photo

22. 10.Wednesday

photo

23. 10.Thursday

photo

24. 10.Friday

photo

25. 10.Saturday

photo

26. 10.Sunday

photo

27. 10.Monday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Otevřu dveře a hned na mě bliká zvláštní srdeční akce - flutter (to jsou ty malé pilky a je to kmitání svalů srdečních síní) v kombinaci s bradykardií (pomalý srdeční rytmus) tuhle kombinaci jsem ještě neviděla a jen tak se nevidí, všichni jsme z toho byli nadšení i vyděšení, jak se to mohlo obojí spojit. Pak se mi párkrát naskytla možnost něco cvaknout, jinak den skoč do zdi. Večer jdu na kontrolu s tou věcí, co mi sedí na krku, pročítám v čekárně novou knížku a narazím na perfektní deník nálady a hned ho fotím - vzhledem k místu, radši jenom telefonem
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

10/31/2014 10:25:45 PM
Skvělý týden. Výborné fotky z práce. Líbí se mi pondělní 8, možná kdyby se do svícnu přidalo těch 7 svíček a zapálily se, tak by to dostalo ještě další rozměr. Ahoj :-)
10/31/2014 3:36:57 PM
Ále nezabije, Kačábko..Multikultura Tě nezabije, naopak..Ta Tě posílí:-))Tričko je super a dobře, že si neděláš nic z toho, jak velká Maggie je..Nepřej si vidět, jak rozměrná by byla, kdybych se do trika nasoukala já:-)))To by byl asi netvor!:-)Občas si musíme udělat radost, i kdyby to tričko stálo nevímkolik, máš z něj radost? Máš! Takže je to dobré! Všecko je dobré, vidím, že zdraví se vrátilo..Joj, to s tím serdíčkem..Já bych měla bobky..Ale naštěstí vy všichni víte, co dělat..Já bych měla teoreticky taky, když mám kurs zdravotníka..Ale raději bych to nikdy nezažila:-)Protože by mě nejspíš hned po poskytnutí první pomoci zavřeli, až bych byla černá:-))Fajn, ráda jsem Tě viděla, dcerunko!! Šárka..


Tags more tags

next dayright arrow 63. - 21. 10. 2014