Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow (0191) S woláky na Emě a s Ráďou v pálenici - 6. 12. 2014
Share week
photo

6. 12.Saturday

photo

7. 12.Sunday

photo

8. 12.Monday

photo

9. 12.Tuesday

photo

10. 12.Wednesday

photo

11. 12.Thursday

photo

12. 12.Friday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Hned poté, co jsme vysedli z auta na Slezské Ostravě, natrefili jsme na muzeum kováře Keltičky. Poněkud déle nám trvalo doběhnout woláky na Emě. Stále činná halda Ema doutná a asi by se všudypřítomná mlha moc líbila Janu Šibíkovi, který doporučuje mlhu a kouř jako fajn pozadí. Woláci pod jakýmsi kůlovým, a prý podle Zdeňka Kamrly, mystickým trianglem, marně vyhlíželi Ostravu, zoologickou zahradu a Polsko. Dalekohled jsem z batohu nevytahoval. Šárka, stejně jako další neřidiči, popíjeli na výdrž. Jirku Kotiše jsem zachytil nad funící Emou mobilní aplikací Thermal Vision, docela případné, ne! :-) Na ostravském Masarykově náměstí nás čekal výborný punč, orloj a Pepík Písek. Byl to výborný den!
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

1/6/2015 10:13:19 PM
Františku, ta sobotní pětka je fakt skvělé … ta technika … kde se to zastaví … celá sobota je super (přísahám, že ta Hruškovice byla fakt skvělá … Šárku to asi tak překvapilo, že ji zaskočilo :-)) … Františku díky moc, že jsi vážil takovou dlouhou cestu a přijel … pevně doufám, že nelituješ … a myslím že to je tady vidět … Pak atmosféra pálenice … moc fajn … a taková předvánoční nálada ve zbytku týdne … už jsem dnes jednou psal, že je mi trochu líto, že už je to zase za námi … a právě dnes na Tří krále vánoce definitivně končí … ale my si snad umíme udělat vánoce každý den … bezva … tedy až na tu zmršenou aktualizaci, ale tohle není poprvé (ani naposledy) … Františku bravo … jo a na statistice je nová stránka o srazech
12/23/2014 12:50:26 PM
Krásné setkání woláků v Ostravě s vynikající sobotní 5. To je foto! Úterní 5 - v únoru bych měl doprovázet Šárku a Lucku na koncert Queen, doufám, že si tentokrát, z Prahy odvezu batoh plný piva :-) Přeji krásné Vánoce!
12/22/2014 8:08:27 PM
Další připomenutí té úžasné soboty. Zdravím..
12/18/2014 2:38:20 PM
So5, fakt, jsem to já ! :-). Skvěle jsem se Ti hodil do obrysu. Setkání bylo super. Více takových ! Dobře, že jste se stavili. Pálenice, čeká mě to už za tři týdny :-). Taky jabka, švestka ještě roste. Út5, něco pro Edu. Pá3, je to dobře vědět, že to jde. až bude třeba, tak si to vygooglim nebo se ozvu.


Tags more tags

next dayright arrow (0191) S woláky na Emě a s Ráďou v pálenici - 6. 12. 2014