Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow 76. týden - Rozlučkový - 10. 6. 2015
Share week
photo

10. 6.Wednesday

photo

11. 6.Thursday

photo

12. 6.Friday

photo

13. 6.Saturday

photo

14. 6.Sunday

photo

15. 6.Monday

photo

16. 6.Tuesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Plazím se do práce a za pár hodin zase z práce. Jdu si nechat vyfotit akty plic. Paní doktorka byla výborná. Popovídali jsme si i o focení a bez problému mě nechala vyfotit můj snímek :-) Že nemám TBC je vlastně už "jen" třešinka na dortu :-D Po "zábavě" zase utíkám do práce - musím obvolávat. Z práce mířím na Žižkov. Procházím kolem domu, kde jsem žila 20 let. Tytam jsou časy, kdy jsem si hrála se psem paní Kovaříkové, co měla krásně dlouhé šedé vlasy stočené do úhledného drdolu. Pryč jsou vtípky strejdů filmařů, co mě občas hlídali a učili mě smrkat, jako zedník... :-) Pak přišla restituce, spousta nehezkých i nebezpečných zážitků a velký černý mrak se zjevně drží nad domem do dnes..., škoda :-( S rozpačitými pocity běžím do místní Betlémské kaple. Anička z našeho sboru má koncert se sborem její ZŠ. Moc mě potěšilo, jakou radost jsem jí svou přítomností udělala a i když má sbor své rezervy, užili jsme si velmi příjemný večer :-)
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

7/13/2015 10:08:36 AM
Ahoj Katko, moc děkuji :-) Také se dost bojím fotit lidi na ulici. Pokud vidím, že někdo reaguje negativně, tak nefotím. Někdy se zeptám, když si to situace žádá, brblajícím bezdomovcům dám drobné a když má někdo velký problém, foto s těžkým srdcem ihned smažu. Občas je náročné udržet úsměv a milý přístup, omlouvat... ale to k tomu prostě patří ;-) Nebezpečně vyhlížející osoby nefotím vůbec, abych pak neměla foťák v pozadí ;-)
7/11/2015 10:18:23 PM
Krásný týden plný emocí, díky za sdílení... líbí se mi, jak fotíš lidi venku, já vždycky když zvednu foťák, začnou se lidi divně koukat a tak ho zas radši sklopim :-D budu muset být odvážnější ;-)


Tags more tags

next dayright arrow 76. týden - Rozlučkový - 10. 6. 2015