Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow poslední týden na gymplu - 26. 4. 2016
Share week
photo

26. 4.Tuesday

photo

27. 4.Wednesday

photo

28. 4.Thursday

photo

29. 4.Friday

photo

30. 4.Saturday

photo

1. 5.Sunday

photo

2. 5.Monday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
po strášně moc dlouhé době mě Marťa přesvědčila, abych nafotil jeden týden, když máme ty poslední dny školy před maturitou.. při tělocviku máme někteří volno a cvičí ti druzí :D ze školy domů kolem kostela.. a doma připravuji večeři pro Katrin, která navečer dorazí a přespí u mě, to vaření zapečených těstovin je takový odborný popis pracovního postupu v praxi :D.. mám dopečeno a už je tady Katrin
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

5/9/2016 10:14:52 AM
Určitě to dobře dopadlo, nebo ještě dopadne...tak trochu nerváček k tomu patří, všichni jsme si to užili a bez napětí by to nebylo to pravý ořechový...takový je život a správně se maturitě říká zkouška dospělosti...tak držím palce...:-)
5/8/2016 11:05:09 PM
Držím pěsti a přeju štěstí, Honzíku! Zamáčkla jsem slzu, loni touhle dobou maturoval můj syn Honza:-)Za to, že nemáš dočtenou povinnou četbu, se nestyď..Já ji nemám dočtenou dodnes:-) Jo a moc Ti to sluší v zaměstnání "strýc", malé čarodějky vypadají spokojeně. Je fajn,že s Martinkou jedete dál! Zdravím, Š.


Tags more tags

next dayright arrow poslední týden na gymplu - 26. 4. 2016