Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Zima s popelářem 4. - 19. 12. 2016
Share week
photo

19. 12.Monday

photo

20. 12.Tuesday

photo

21. 12.Wednesday

photo

22. 12.Thursday

photo

23. 12.Friday

photo

24. 12.Saturday

photo

25. 12.Sunday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
1. Ráno u branky leželo trochu sněhu 2. A trochu ho bylo i u betlému v Žalkovicích 3. Koťata u kolegy doma se i před tou trochou schovala 4. Rudl speciál na popelnice neměl s překonáním té trochy sněhu problém 5. Moje nejoblíbenější kokinko- pomohlo mi nabrat síly na boj s trochou sněhu 6. I ta trocha nakonec roztála a tak mohli třídit i starší lidé 7. Boj s troškovskou kalamitou jsme zvládli- Tom papíruje na závěr šichty 8. TK Gradace měla vánoční show- Pavla ještě pro něco byla venku, zatímco děcka ještě nacvičují 9. Závěrečné focení po show- během ní to moje okia N8 moc nedávala
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

1/2/2017 2:33:15 PM
Zdenko a Zdeňku díky! ;) Jinak k té službě na vánoce- od rána doma jsem byl na Štědrý den poprvé po 15letech a užil jsem si to! A s tou prací jestli po vánocích nebo po silvestru- já sám mám pocit, že nejhorší je to před vánoci- lidi ukízejí a nejen u popelnic ale i na silnicích je blázinec... A idioty fotím i kvůli stížnostem v práci, že jsme někde něco nevyvezli nebo jim nechali popelnice stát jinde- občas fotečkou přispěju kamarádovi na FB do jeho alba "Jak parkují idioti" a přemýšlíme, že na to založíme celou novou skupinu ;)
1/2/2017 11:11:16 AM
:) ktorékoľvek ročné obdobie s popelářem je skvelé, Po3, St6 a opica v plienke :))) Prajem menej parkujúcich idiotov, aj keď to asi nepôjde...Pekný rok 2017!
12/31/2016 10:14:51 AM
Ještěrku někdo šlohl, co se lidem všechno nehodí … v tomto případě spíše dětem … my při punči nechali na Emě surikatu a také hned zmizla … opice :-) … baví mne, když lidé dělají něco jen tak pro pobavení druhých bez nároky na zpětnou vazbu … baví mne také Tvé týdny … super … ještěže jsi neměl službu na Vánoce … já to zažil jen kdysi na vojně, Vánoce mimo domov, ale už jsem také párkrát na Vánoce pracoval … ale z domova … kdy to vlastně mají popeláři náročnější … po Vánocích nebo po Silvestru? … jo a ti (ne)parkující idioti … měl jsem období, že jsem si dělal foto sbírku a měl u toho pár konfliktů … pro si mě fotíte … já jsem upřímný … chystám knihu, jak se nemá parkovat … no … Vláďo pěkného Silvestra a nový rok …


Tags more tags

next dayright arrow Zima s popelářem 4. - 19. 12. 2016