Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow XLI., všechno v pohodě - 16. 1. 2017
Share week
photo

16. 1.Monday

photo

17. 1.Tuesday

photo

18. 1.Wednesday

photo

19. 1.Thursday

photo

20. 1.Friday

photo

21. 1.Saturday

photo

22. 1.Sunday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Ráno klušu na vlak sama a stíhám i fotit ... to je sice pěkný, ale už od června mám koupený druhý díl :D ... stavíme s Eliškou nákladní loď ... na záchodě jsme naměřily absolutní nulu a venku je to pěkný hnus .. ten pocit, když si toho při zkoušení napíšete víc, než při výkladu -_- ... melancholická cesta domů ... Sněhulda nám nějak zapadl :( ... produktivní odpoledne ... poslouchám Verdiho a přemýšlím, že něco takového si už asi nikdy nezazpívám.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

2/3/2017 9:16:01 PM
Taky nevím, jak jsem tu matiku dokázala, takže děkuju! :D mám radost :) hodně se díky tobě a tvým týdnům inspiruji, jak se dívat na dění kolem sebe jinýma očima, tak snad to nevadí :D :)) no a na gymplu se nikdy nic nezmění, v tom bych neměla strach :D
1/30/2017 11:56:24 PM
úterní zápisky v sešitu mi připomněly mé ne příliš úspěšné matematické působení na gymnáziu :D, ale pak koukám na ten tvůj průměr 1,12 a teda gratuluji! :D to se mi nepovedlo nikdy v životě :D jsem moc ráda, že fotíš a že mě to nechává občas nahlédnout do života na gymplu:))) spousta věcí se mění, spousta zůstává stále stejných:D:)) měj se krásně! :))))


Tags more tags

next dayright arrow XLI., všechno v pohodě - 16. 1. 2017