Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow My dear people aneb (L.)anterna vol. 2 - 20. 3. 2017
Share week
photo

20. 3.Monday

photo

21. 3.Tuesday

photo

22. 3.Wednesday

photo

23. 3.Thursday

photo

24. 3.Friday

photo

25. 3.Saturday

photo

26. 3.Sunday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Já tady miluju úplně každý detail ... čekání na rozcvičku ... odpolední šmejdění po městě ... kluci si postavili domeček ... couráme ... tohle místo vážně zbožňuju ... zašli jsme do banky, udělali fotku po roce a je to tu úplně stejně super jako loni ... opět aktivity, tentokrát holky vs kluci a začíná být docela dusno ... našly jsme s Eliškou ideální polohu pro ležení.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

3/30/2017 9:10:03 PM
Jojo, Lanterna je skvělá. Po té loňské jsem vlastně začala pořádně fotit WoL... byla jsem znovu na divadle, Tadek s Bašou jsou prostě nejlepší :)) Máš pravdu, je to strašně intenzivní, všichni jsou tak v pohodě a uvolnění... něco úplně jiného, než co zažívám každý den a možná proto je to tak super. Už teď se mi stýská. Děkuju za pochvalu!:) Taky se mi sukýnka líbí ^^
3/30/2017 6:32:40 PM
Lanterna? To chceš! Pamatuji si dobře, že to byl úžasný zážitek, hlavně velmi intenzivní - tolik se toho stalo za týden:) A vidím, že sis to také moc užívala! :) A takže jsi byla na divadle? :) Já na hudbě. BTW moc pěkný týden a líbí se mi outfit na nedělní devítce :)


Tags more tags

next dayright arrow My dear people aneb (L.)anterna vol. 2 - 20. 3. 2017