Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Týden 4- Stěhovací - 8. 8. 2011
Share week
photo

8. 8.Monday

photo

9. 8.Tuesday

photo

10. 8.Wednesday

photo

11. 8.Thursday

photo

12. 8.Friday

photo

13. 8.Saturday

photo

14. 8.Sunday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Zrovna jsem si říkal, že poruším sérii cestovatelských týdnů, když mi došlo, že vlastně zveřejňuji týden zachycující cestování největší, tedy odpoutání se od rodného domu a města a přestěhování do nového bydliště na Pankrác. První den jsem si sbalil stůl, od dědy půjčil přívěs a od Paličků dostal večerní pohoštění a mikrovlnku...
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

10/27/2012 9:57:17 AM
Nejsem sice tázán, ale mám obavy, že Jakub jen tak neodpoví, je to docela dávno co přidal týden. Každopádně pokud můžu já, tak odpovím. Co přesně se "neděje"? Klasický postup: Mé týdny-Přidat týden-jméno a datum kdy začíná-potom hromadné nahrání fotek-procházet-vybrat fotky, ok-nahrát fotky. Mělo by to fungovat. Pokud ne, zkontroloval bych si nastavení a nebo napsal adminovi na mail :)
10/27/2012 9:39:31 AM
Ahoj.. promin, ze pisu zrovna tobě, ale chtěla jsem nějakeho studenta co by mi poradil, jak tady s tím. chtěla bych také začít s weekoflife..ale kdyz chci dat nahrat foto, nic se neděje..poradíš mi prosim?


Tags more tags

next dayright arrow Týden 4- Stěhovací - 8. 8. 2011