Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Praktická schizofrenie - moje analogové já - 12. 1. 2012
photo

8. 1.Sunday

photo

9. 1.Monday

photo

10. 1.Tuesday

photo

11. 1.Wednesday

photo

12. 1.Thursday

photo

13. 1.Friday

photo

14. 1.Saturday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
V šest už sedím v autě a jedu přes Frýdek do Olomouce. Je to děs, v centru není kde parkovat, ale k sálu na univerzitě vedou šipky. Chodím krmit do dvě hodiny parkovací automat, tahle grafika se mi docela líbí. Prostory univerzity jsou moc pěkné, ti mniši se přes asketický způsob života dovedli obklopit krásou. Laboratoř máme na chodbě, kde je děsná zima a průvan. V přednáškovém sále je zase přetopeno. Doufám, že to přežiju ve zdraví. Doma cigárko, pivečko, pohoda. No, noha takové akce stále nesnáší a otéká. Je to ale čím dál lepší.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

2/1/2012 9:39:17 AM
No, nedovedu si představit fotit dva týdny najednou. Jste machr :-)
1/22/2012 11:17:07 PM
Šárko, to je v pořádku, je to přece jeden týden. Hanko, kdybys ten systém viděla vždy těsně před úklidem, to bys koukala. :-) A oběma moc díky :-)
1/22/2012 1:43:42 PM
Teda, Zdenku, klobouk dolů! Je vidět, že jsi informatik a máš v tom systém : )A další pokrývku hlavy smekám za ten čas, co jsi tomu věnoval.Ta anologová barevnost se mi moc líbí. A fotky Ostravy beru jako malý rébus, vždycky s manželem hádáme, kde by to mohlo být. Snažím se ho navnadit, ať taky fotí, myslím, že by to mohlo být zajímavé: )Jsem zvědavá, s čím příjdeš příště, Zdenku. Když vidím Tvou sbírku, tak je z čeho vybírat. Zdravím, Hanka
1/22/2012 8:59:18 AM
Jojo, skřivani to vůůbec nemají lehké..Něco se nalítají..Zejména když jsou to poctiví a pracovití skřivani:-)Já, pokud neudělám každý den hned, začnu pak tápat, musím kontrolovat data na fotkách, abych neudělala nějakou chybu..Jsem prostě "jednoduššího" myšlení..Co mě fakt pobavilo, je pracovní stůl plný kabelů a přístrojů..Ty by měly všechny lidem sloužit a zjednodušovat" jim práci..Byla by náramná sranda, posadit tak k tomu stolu mně:-))Pokud bych se nezamotala do těch kabelů, jistě bych se zbláznila hned po spuštění těch technických hejblat, nebo by mi praskla šiška, až by se mnou chtěly komunikovat:-)Prostě, obdivuju Tě, Zdeňku, co všecko umíš..A dokonce opravovat objektiv..Hmm, tak to já spravila akorát splachovač u záchoda:-)Ale taky jen napůl, protože už neumí splachovat polovičním množstvím vody..:-)Asi jsem to zase spletla dokupy, ten analogový a digi týden, ale..To je to mé jednoducho..Že se nezlobíš, Zdeňku??Šárka..
1/22/2012 2:28:44 AM
Nejdřív jsem si myslela, že máte u jednoho týdne špatně nastavené datum :O)a on jeden týden 2x. Jé a hlášku - kdo je dneska normální? - používám často. Myslím, že týdny nejsou normální, jsou úžasný :O)


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Praktická schizofrenie - moje analogové já - 12. 1. 2012