Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Přestupný s nemocí a pohřbem - 28. 2. 2012
photo

26. 2.Sunday

photo

27. 2.Monday

photo

28. 2.Tuesday

photo

29. 2.Wednesday

photo

1. 3.Thursday

photo

2. 3.Friday

photo

3. 3.Saturday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Dnes to nezačíná nejlíp, ráno jsem oteklý a opět mne bolí v krku. Je to podobné jako před cca 5 týdny. Pro oběd do Penny, pro pilule do lékárny, všechno to mám v jednom pytlíku. Poslušně hlásím, že v Ostravě opět sněží a sněží. A taje, tak to vyrábí rovnou šedou břečku. V prácí na hajzlíku se probudila moucha, možná už se to jaro blíží. Stahuji balík pro dálkovou správu Linuxovského serveru, to je ještě včerejší pokračování restartu serveru. Domu jedu dřív, v krku mne bolí čím dál víc. Je to na prd. Počasí venku je depresivní a moje nálada je podobná. Jaká také radost z večera s pilulema.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

3/22/2012 12:27:36 AM
Díky všem za čas ztracený v mých týdnech. :-)
3/15/2012 8:31:37 PM
Jo Ostrava...a Vašima očima...to vždy potěší...
3/15/2012 3:52:04 PM
K životu patria ja takéto dni, ale všetko plynie ďalej. Prajem Vám skoré uzdravenie pán Zdenek :)
3/15/2012 9:57:22 AM
inu, není každý den posvícení...
3/15/2012 9:35:12 AM
zdravím a přeju ...to zdraví
3/6/2012 12:29:25 PM
Zdenku, kdyby někdo pochyboval, že má Ostrava svůj půvab, odkážu ho na Tvoje fotky : ) Doufám, že Tě už zdraví nezlobí a že dnešní sluníčko zlepšilo náladu po pohřbu, kroupách a bolení v krku. Ještě dodatečně: upřímnou soustrast, teta by určitě měla radost, že jste se všichni sešli a zavzpomínali. Už znám svůj rozvrh na měsíc březen, tak se ozvu ohledně setkání nás Ostraváků-woláků...mrkni na mail : ) Zdravím, Hanka
3/4/2012 9:54:45 AM
Takže přeju jen ty příjemné události, všechny Vás zdravím (myšleno Vás oba s paní Aničkou, rodiče do Orlové a Vaše mladé - Lenka je fotogenická, to bude snacha jedna radost:-))Příjemnou neděli i dny následující, Šárka..
3/4/2012 9:52:05 AM
Opět velká zábava..Kočička by svým stoickým klidem "rozhodila" možná i profíky, co fotějí pro Playboy nahaté modelky a jsou na leccos zvyklí, má Tě, Zdeňku, na háku:-))To znám od koček u rodičů..Ta tiskárna je radost:-)Žasnu, jak technika pokročila nebo spíš poskočila zas kupředu..To ten náš krám začne tisknout těmi zbytky, co má a vznikají dokonalé barevné paskvily:-))Bahna je všude tolik, že jsem z toho zoufalá a mám pocit jakési marnosti, co se uklízení týče..A Rex je ve vaně nejvíc z celé rodiny:-)Ale ruku na srdce, soudruzi udělali jistě mnoho chyb a fatálních..Jen ty chodníky už jejich následovníci mohli dát do kupy..Vše se musí udržovat, i to, co už tu je půl století a sloužilo to docela dobře. Tady za ta poslední léta nějak některé věci stagnují..Zato se stavějí gigantická obch. centra, o které možná už tolik lidé ani nestojí:-) Upřímnou soustrast, mrezí mě, že Vaše tetička už není..Mnohdy člověk zjišťuje, jak velkou rodinu má, a to právě při těchto smutných událostech..


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Přestupný s nemocí a pohřbem - 28. 2. 2012