Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow čtyřicátý třetí týden - mrzutý - 31. 3. 2012
Share week
photo

31. 3.Saturday

photo

1. 4.Sunday

photo

2. 4.Monday

photo

3. 4.Tuesday

photo

4. 4.Wednesday

photo

5. 4.Thursday

photo

6. 4.Friday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
.1. vezu Baru na SCIO testy, no teda, to se dělá? .2. vyzvedávám Týnu v knihovně po noci s Andersenem .3. ve Foru koupíme dárek pro kamarádku a z parkoviště fotím rozestavěný hotel u Větruše .4. Kristýka má vyrobené strašidýlko .5. pak jde na narozeninovou oslavu .6. fotka jako když se zatoulala ze zimního měsíce, chvíli takhle chumelí, pak zas svítí sluníčko, no ale apríl bude až zítra .7. úklid domácí .8. výborný večer s kamarády, už jsou pryč, zážitky zůstaly .9. ještě, asi už fakt poslední, kytička k narozeninám :O)
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

4/16/2012 8:05:44 PM
Tie zakuklené deťúrence sú roztomilé :)
4/9/2012 10:04:49 PM
Vážně vždycky, když dám týden, se moc těším na komentáře. Za tyhle vaše, Šárko a Zdeňku, jsem moc vděčná, dokonale popíšete co chtěl "básník", tady teda fotograf, říct a jak to myslel. Mám se ráda a proto si opravdu hledám pozitivní věci, když mě samy nepotkají. Pak velmi často přemýšlím nad budoucností "mých" dětí a protože jsem už dvacetiletá píuč., vím, kam se spousta dětí dostala a občas jsem se v odhadu fakt spletla. A věřte, že psát jim do jejich začínajících životních deníčků je hlavně zodpovědné, ale taky obohacující a naplňující(pro mě), každodenně jedinečné a dobíjecí.
4/9/2012 7:46:44 AM
Vždy si nejprve prohlédnu fotky. Pokud mne něco zaujme, tak si přečtu popisky a nakonec se mrknu na komentáře. Tady už Šárka napsala to podstatné: Vy si Gábino tu pohodu umíte udělat navzdory počasí i špatným zprávám. Bravo. Ostatně třeba v pátek nádherně demonstrujete, že i den co začal špatnou zprávou může dobře skončit. U tohoto týdne mne ještě napadlo, jak to musí být zavazující a vysilující těm človíčkům vymýšlet každý den nějakou kreativní zábavu. Na druhé straně ale oni budou vděční i za málo, jsou ještě nezkažení a čistí. A pro vás učitele to musí být nádherný trénink tvorby, zvlášť když se to pojme jako hra. Podruhé bravo. A která fotka mne zaujala. Samozřejmě ti zakuklení človíčkové na pondělní jedničce. Je na ní vše podstatné. Dívám se a přemýšlím: tak tohle možná bude jednou prezident, tohle tanečnice, tohle fotografka ... a Vy jste u toho, kdy se to všechno formuje a rodí. Potřetí bravo. PS: Také Točená Koala v akci je skvělá.
4/9/2012 7:12:47 AM
U Vašich týdnů, Gábi, se mi líbí, že si tu pohodu vždycky nějak "uděláte"..A je také znát, jak ráda pracujete s dětmi a jak Vás práce těší a naplňuje.I na dětech je to vidět..Líbí se mi, kolik jejich aktivit a činností zachycujete..Přeji krásné a klidné svátky jara, Šárka..


Tags more tags

next dayright arrow čtyřicátý třetí týden - mrzutý - 31. 3. 2012