Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Zubní panika aneb nové boty - 30. 3. 2012
Share week
photo

30. 3.Friday

photo

31. 3.Saturday

photo

1. 4.Sunday

photo

2. 4.Monday

photo

3. 4.Tuesday

photo

4. 4.Wednesday

photo

5. 4.Thursday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Tento týden byla zásadním okamžikem rodinná návštěva zubaře - pro Bobka poprvé, pro mě je zubař a pavouk ten samý důvod k panice. Tak se koukněte jak jsme to zvládli:) 1. Když není po ruce chodítko, tak se zapřáhne cokoli a chodí se:) 2. Strejda Rosťa má narozky, tak všechno nej:) 3. Zase pejsci 4. Tenhle už dosloužil, pořídíme nový 5. V kuchařském časopisu je spousta dobrých receptů, tak něco vyzkoušíme 6. Už jsou za dveřmi 7. Teď už je ale za dveřmi večer 8. Tak umýt malou holoprtku 9. I tu velkou:)...
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

4/16/2012 1:41:27 PM
Pohodový týden, jako vždycky :O) Zubaře, toho já se nebojím, ale jít k fotogragovi? to mám celodenní břichabol. Ale zvládli jste to na jedničku a bez oprav, to je hlavní :O)
4/15/2012 11:45:02 PM
Jano, zubař to není nic moc, já tam byl teď v pátek třináctého, ale pavouček, to je pro štěstí :-))))))) Já se teda zubaře asi nikdy nebál, ale ze školy si pamatuji na pár případů, kteří prostě pusu neotevřeli ani za nic. Byla kolem toho vždy nějaké sranda. Teda pro nás, takový kousnutý zubař je dost nevrlý. Teď jsem to psal Kamilovi, sice do jiné časové dimenze, ale platí to také zde: prostě pohoda u Kašpárků. Jedna z mála jistot v dnešním světě.
4/13/2012 7:31:26 PM
Jani, krása, hlavně se mi líbí ta jemná barevnost:-)Je to fajn, když můžu prožívat každou radost s Vámi..Jak Beník roste, jak už chodí a objevuje všecko, co jako miminko ještě nemohl..A u Tvých setů sem tam i zamáčknu slzu dojetí, protože si častokrát řeknu: Jé, tak tohle jsem dělala s Honzou a s Luckou taky...Jak je to dávno, myslím si..A když si prohlídnu Tvůj týden, vím, že to až tak "pravěk" zas není..Dík za hezké chvíle a za příjemné zavzpomínání..Šárka a spol..
4/13/2012 11:37:08 AM
Nádherné ... je vidět kdo je pro Vás v životě nejdůležitější ...


Tags more tags

next dayright arrow Zubní panika aneb nové boty - 30. 3. 2012