Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day Duben, ještě tam budem - 7. 4. 2012
photo

1. 4.Sunday

photo

2. 4.Monday

photo

3. 4.Tuesday

photo

4. 4.Wednesday

photo

5. 4.Thursday

photo

6. 4.Friday

photo

7. 4.Saturday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Ranní kafe do nových hrníčků je výborné. Dopoledne výprava za mokrem (chtěl jsem napsat makrem, ale mokro je příhodný překlep) v přírodě, uzávěrka makro kola FR se blíží. Odpoledne máme velikonoční sraz v Orlové. Mladí dostali o táty slevovou knížku do MacDonalda a mají z toho Vánoce. Vlastně Velikonoce. Máma připravila výborné jarní menu, pěkné na pohled a chutné obsahem. Musím s ní probrat fotoknihu a nechat si návrh schválit. Také udělala vynikající zákusek. Bylo to příjemné odpoledne. Cestou domů silně prší, ale zároveň vykukuje zapadající sluníčko. Ještě doma stíhám závěr západu. Večer připravuji velikonoční přání speciálně pro vás, co to tady právě čtete. Tak si to užijte. Nazval jsem tento týden v duchu aktuálního počasí a tak vám ve stejném duchu popřeji hodně sluníčka. Když už ne za oknem, tak alespoň v duši.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

4/20/2012 11:53:30 PM
Děkuji Ľubo. Vykázání z Fukušimy také nerozumím, řekl bych že by se měli snažit tam mít co nejvíce lidí a být vstřícní. Asi už si jsou svou nezbytností tak jistí, že čekají pokoru od svých zákazníků. U mne teda narazili, mi se tento způsob spotřebního života čím dál více hnusí. A když mne nechtějí, ať si to nechají. Mimochodem to není moje první zkušenost s tímto přístupem i v jiných moderních chrámech "blahobytu". Teď mne napadá jestli to není jen přílišná horlivost ochranky. Jako když pes před svým pánem štěká na cizince, aby si zasloužil svou kost. A západ přes upršené sklo? Prostě cvak z ruky bez kompoziční snahy. To mne trochu irituje, že hodně svých povedených fotek mám udělaných bez pohledu do hledáčku. :-)
4/20/2012 11:29:58 AM
Pekný týždeň plný deja. Tá hypnobrána ma pobavila :D Čítam, že vás vykázala ochranka z Fukušimy.. to je nejaký tajný objekt? Ja bežne fotim v hypermarketoch aj nákupných centrách a ešte sa mi to nestalo. Asi som mal šťastie. Chcel som napísať, že najviac sa mi páčia detaily flóry a fauny zo stredy ale potom prišla sobota a číslo 7 - západ slnka za upršaným sklom.. :)
4/18/2012 11:46:17 PM
Děkuji všem pěkně za čas strávený v mém týdnu.
4/17/2012 9:20:34 AM
Krásný týden s pěknými detaily:)
4/16/2012 10:55:45 PM
sobotní 7 je krásná /a co si budem povídat, i 6/ :)
4/16/2012 7:47:16 PM
Krásny týždeň.Najviac sa mi páči streda 3,4,5.O fialkách som ako dieťa recitovala básničky : "Fialôčka drobnučká, učupená v kríčku, prečo že máš ručníček na belavom líčku ? Jaj, zima je veliká a ja kvietok malý, jaj bojím sa, že mi mráz biele líčka spáli" ..... Pozdravujem do Ostravy pán Zdenek :)
4/16/2012 7:31:11 PM
jooo i Brno hlásí ješětě tam budem, ale už by to chtělo květen;)jaro z Vašeho týdne číší
4/16/2012 11:24:16 AM
Moc pěkný týden.
4/8/2012 9:30:41 PM
Tak tak, ještě budem:-)Dnes jsme se vrátili z Hamer, sněžilo naprosto úžasně, apríl jak vyšitý.. Včera půl dne sluníčko a počasí na tričko, pak déšť, dnes sníh a předevčírem zas celý den lezavo s mlhou..Račme si vybrat:-)Tvůj týden je tak krásně jarní, řekla bych "jásavý":-)Ale hlavně je jako všecky Tvé týdny- optimistický..Jo a čumák kraví se odborně nazývá "mulec":-)Strašně moc se těším na výlet do Zoo, jen čekám, až bude počasí rozumnější, tak to nechám asi na květen..Krásné velikonoce také Tobě, rodičům a paní Aničce..Mimochodem, moc jí to na fotkách sluší, vyřídit, prosíím!!:-)Šárka..


Tags more tags

left arrowprevious day Duben, ještě tam budem - 7. 4. 2012