Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Týden 26. - Týden s babičkou - 22. 3. 2012
Share week
photo

22. 3.Thursday

photo

23. 3.Friday

photo

24. 3.Saturday

photo

25. 3.Sunday

photo

26. 3.Monday

photo

27. 3.Tuesday

photo

28. 3.Wednesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Jupí, stříhací den! Je čas odhodit starý nudný střih mých vlasů a nahodit něco jarně čerstvého! S tím mi pomůže Helčin kámoš - kadeřník Michal. S nůžkami umí opravdová kouzla. Jako předoběd stačí banán a hurá k babičce na jídlo. S Klárišos si potom zajdeme na zákusek - první zmrzlinu-pohár v tomto roce. Lucy-pes se jen olizuje. Pak navštívíme vyhlídku, pokecáme o špatným Klárčiným období a domluvíme se na zkouknutí Titanicu 3D (jen teda nevím kdy na to bude čas:D) Domu jdu pěšky, když je tak krásný den - rybník je jako zrcadlo:). Večer jsem u Zdendy. Přišla na návštěvu jeho babička zespodu, takže příjemné posezení (ano opět zmrzlina:D)
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

4/29/2012 10:03:14 PM
Nojo, umí kouzla a kde je výsledek? Na čtvrteční čtverce to vypadá obojí dobře, ale co bylo předtím chybí. Co když to bylo lepší? Hmmm, na pětce, to je psí pohled, to bych se rozdělil o poslední sousto. Sobotní čištění zubů, ..... super. Já to vidím. K neděli: dobrá hudba je bez hranic a jazyka. Lepší dorozumívací prostředek mezi lidmi není. Blue Efekt - to je moje mládí a je to kvalita, která platí dodnes. Když se dali dohromady, tak mi bylo devět a když jsem začal hudbu vnímat, tak byli rozjetí jako tryskáč na ranveji. Za všechny Mišík, Pospíšil, Hladík. A "Slunečný hrob", to je pro mne dodnes pohlazení na duši a Hřebejk mi Pelíšky udělal velkou radost. Líbilo se mi tady, dík.
4/25/2012 4:10:35 PM
zajímavý týden...ta tiskárná se mi líbí


Tags more tags

next dayright arrow Týden 26. - Týden s babičkou - 22. 3. 2012