Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow čtyřicátýsedmý - hmmm pátek třináctýho ... - 13. 4. 2012
Share week
photo

13. 4.Friday

photo

14. 4.Saturday

photo

15. 4.Sunday

photo

16. 4.Monday

photo

17. 4.Tuesday

photo

18. 4.Wednesday

photo

19. 4.Thursday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
něco mi tady chybí ... cestou do práce jsem si asi vteřinu zazávodil (rozmazané je to až v počítači) ... cestou na oběd ... trošku uklízím ... cestou domů relax v lese ... Hermiona se na nás už těšila ... Kuba opět zkouší školní tašku ... jenom proužky na stoličce ... neviditelná ruka trhu je všude ...
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

4/29/2012 8:44:10 PM
Páteční devítka je výborná, Štefania Spišáková ji říká "ruka rukatá", což se mi také líbí. Na sobotní dvojce kočka nečeká, ta ví že se fotí. Je to hééérečka. A sobotní devítka? Člověče, Vám ty pinholky fakt jdou, máte můj obdiv. To musely být alespoň dvě minuty. Černé ovce, sem tak bílá, nebo to je naopak? :-))) Negativní úterý je zajímavé, ovšem já se koukl i na pozitiv a konstatuji, že sedmička je špičkový bezprostřední portrét. Vám ty čtverce jdou samy. Ze všech výborných fotek ještě vypíchnu čtvrteční osmičku, tu bych si dal na zeď. Bravo, velmi kvalitní práce.


Tags more tags

next dayright arrow čtyřicátýsedmý - hmmm pátek třináctýho ... - 13. 4. 2012