Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow čtyřicátý osmý týden - měl by být smazaný - 5. 5. 2012
Share week
photo

5. 5.Saturday

photo

6. 5.Sunday

photo

7. 5.Monday

photo

8. 5.Tuesday

photo

9. 5.Wednesday

photo

10. 5.Thursday

photo

11. 5.Friday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
.1. peru, od šesti do půl deváté, proto tu ta fotka musí být .2. fitko se Štěpánkou .3. potom na poradě výživové :O) .4. a já hned po nákupu novin pro naše hřeším .5. s Baru koukáme na hřišti na sportovce, většinou tu běhají fotbalisti .6. stavební dozor jsme, eM. má tuhle část pod střechou .7. u našich na zahradě, Ája je marodek, je to šmejdilka a asi někde něco snědla a pak se jí nějak neudělalo dobře :O( .8. leje jako z konve a zahrada se zelenáááá .9. Týna byla od půl šesté ráno u koní, vrátila se s čepicí a tričkem a plná dojmů
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

5/21/2012 10:18:00 PM
Kaťo a Martino, děkuji. Fotky zatím moc prohlížet nejdou, protože se hned rozmažou, ale časem budeme moc rádi, že jsem fotící maniak a máme jich spoustu na památku. Zvířátko už nechci žádné, máme doma jenom rybičky, tyhle jejich odchody jsou srážecí na kolena :O(
5/20/2012 7:09:33 PM
:(držte se, tohle vždycky bolí, už to je víc než dva roky, co mi umřel Škubík a pořád mi je po něm smutno, na ploše mám jeho fotku a tak je se mnou aspoň takhle. Vinu si nedávejte, některé věci jsou prostě dané a člověk je nezmění, jen je musí přijmout a žít dál. Věřím, že Ája měla u vás určitě krásný život, držte se, ono zase bude líp:)
5/20/2012 2:59:54 PM
Jéminkote, to je smutný týden :( taky mi u něho ukápla slzička, chudák Ája, ale život jde dál. Nějak to zvládnete, smutek přejde a alespoň máte fotky, můžete se k ní vracet ve vzpomínkách :) Je mi vás líto, však taky vím, co to je, asi před 2 měsíci nám umřela Eliška (kočka), protože ji někdo postřelil. Budu na vás myslet, ať se k vám vrátí veselá nálada :) Berte to tak, že tam, kde teď Ája je, jí je jistě dobře :)
5/14/2012 7:01:58 PM
Šárko, děkuju za slovíčka. Vůbec nevíme co se stalo, ale všichni si to dáváme za vinu, že jsme jí neuhlídali, nepomohli jí, nějak to neovlivnili, aby tu byla s náma, prostě měla v sobotu ráno průjem, odpoledne už ne, v noci byla v pohodě, jen unavená a ráno, to bylo hroznýýý... Ona už totiž Ájinka byla náhrada po Sárince, která nám umřela před třemi a půl lety na nemoci a stáří. Ve spoustě věcí byla snad úplně stejná, v něčem docela jiná, byla prostě originál a byla tu s náma takhle krátce a tak teď naprosto nemáme sílu přinést domů dalšího pejska. Bylo to dvakrát moc rychle za sebou...Čas pomůže, my víme a vy jste to napsala moc hezky.
5/13/2012 12:46:00 PM
Přesně totéž jsem si prožila..A prožíváme vlastně celá rodina..Dodnes, loni nám umřel pod koly auta Kubíček..Bez pejska jsme vydrželi jen den, máme Rexíka, ale tu větu, kdyby se tak mohl vrátit, si řeknu od loňského července každý den..Navíc to byla jasně moje chyba, nedala jsem na něj pozor..Zrovna dnes by se dožil 3 let, tak vzpomínám a slzím..A teď koukám na Váš týden a pláču dál..Věřte, že každé trápení časem trochu přebolí..Jen to někdy trvá..Je to jak zarostlý střep, čas ohladí ostré hrany, ale tlačí pořád..Jestli můžu poradit, projděte zahradu, jestli Ája něco nedobrého nenašla někde u plotu..A možná by štěňátko nebylo tak úplně špatně..I když nenahradí Áju, "vtrhne" do srdcí a získá si Vás..Zkušenost..Je mi tak líto, Gábi..Všechny Vás zdravím a držím palce, ať moc nepláčete..Šárka..


Tags more tags

next dayright arrow čtyřicátý osmý týden - měl by být smazaný - 5. 5. 2012