Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Když máj májem jest..:-) - 6. 5. 2012
Share week
photo

6. 5.Sunday

photo

7. 5.Monday

photo

8. 5.Tuesday

photo

9. 5.Wednesday

photo

10. 5.Thursday

photo

11. 5.Friday

photo

12. 5.Saturday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Tak babička s Honzou zas nic nevyhráli, Bleskovka opět zklamala:-))Děda se chystá na vyjížďku s "Opicou", jak Blaničce důvěrně říká:-)Lucka už má alergické reakce na větu:"Luci, já si něco jenom zkusím"..Dnes mě dostala větou obdobnou:"Já taky, mami!"..A bylo po portrétování..Naše zvířena se totálně skamarádčoftovala..Na návštěvě u sousedky Táni..Pod starými krovy rolník sobě hoví..Hostitelka nás vítá a zve na doušek brazilské kávy:-)Na samotě u lesa..Ale je tu krásně! Jo, tady jo!!I muži mají své dny, děda drbe s Martinem přes plot, i když se oba tváří, že zrovna pracují:-))Smutek babiččin, zas jí odjedeme..Zůstane tu po nás kousek toho hokejového nadšení, i když naši projeli včera zápas se Švédy..
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

6/1/2012 4:36:34 PM
Opět lidsky milý týden a trochu Vám tam do Ostravy závidím to wol setkávání :-)
5/29/2012 8:52:16 AM
Další krásný Šárčin týden plný radosti, všedních starostí a parádního "lisníkovského" vidění světa. Setkání 11 bylo moc fajn, už se těším na další! ...a přijďte zase všichni, prosím, netušila jsem, jaká je s Tvým synem legrace ; )...no a musím Ti taky trochu "vyčinit", to je velká škoda, že jsi neposlala svoje natáčení...z toho svého jsem taky nebyla nějak zvlášť nadšená, ale nikdy nevíš jaký je režijní záměr... ; )Zdravím všechny Lisníky : )
5/28/2012 3:00:56 PM
Máte krásné šedé fotky, jak říkají dnešní děti čb fotografii. Taky jsem ulítlá na pampelišky, nejdřív na tu úúúžasnou žlutou, která po zimě září a pak na padáčky. Parádní sprchovka ve čtvrtek a těším se na film z vašeho ostravského pátku.
5/27/2012 11:48:46 AM
Celý život nutno bráti s rezervou a nadhledem, jinak je to někdy na zcvoknutí:-))
5/27/2012 11:30:50 AM
Fascinace pampeliškami, jsem na tom stejně:) Říkám si, že bych už taky měla dospět, ale prostě když jdu kolem odkvetlých pampelišek, neodolám, utrhnu a foukám:-D Dokonce teď jedna slečna u nás ve škole má nové tetování, takové něžné - rozfouknutou pampelišku. Proč to jen nenapadlo dřív mě!:) Snížení platu je vždycky mrzuté a nepříjemné, snad bude zas líp! Ještě že to berete s nadhledem (love never dies!:)
5/27/2012 1:08:03 AM
Moc se mi libi 9. fotka v pondeli...
5/26/2012 10:03:45 PM
Jak říká pan Hanzlík (i ostatní), mistrovský, skvěle nafocený týden :)
5/25/2012 2:31:55 PM
Bezva týden se spoustou dobrých fotek. S těmi penězi mě to fakt mrzí :-(
5/25/2012 1:39:45 PM
To že trička jsou Best se ví, ale že i tenhle je týden je Best to každý hned zjistí:)A co se peněz týče-nic si z toho nedělej, za chvíli je nebude totiž mít nikdo:D A to že láska neumírá to je u vás vidět na první pohled a na Hamrech obzvlášť:)Zdravíme a těšíme se:)
5/23/2012 5:46:54 PM
Mistrovský týden.
5/13/2012 8:58:59 AM
No a pátek: ten byl tento týden obzvlášť povedený. Fakt se nám to vydařilo. A devítka je v tomto týdnu prostě "BEST", ta se Ti opravdu povedla. A ještě kdyby všichni věděli, jako dobrota byla obsahem .... :-) Edovi na sobotní jedničce se nedivím, také se mi nevstávalo moc lehce. Ale měl jsem práci a tak na jsem musel vstát brzo. A závěrečná devítka, opět s úvahou je také skvělá. Lucčina radost je opravdová. Lisníci rád jsem vás všechny poznal a mějte se moc hezky.
5/13/2012 8:58:31 AM
Koukám, že černobílá začíná v Tvých týdnech převažovat s je pěkné pokoukání. Pohodová atmoška na Hamrech je z toho v neděli přímo cítit a Lucka to zkusila dobře. Je to krásný a pro nezasvěcené tajemný portrét. Pracovní pondělí, hmm já to měl lepší, měl jsem opět dovolenou. Výborná je street devítka. Sváteční úterý: máš šikovné děti. Lucka uklízí, Honza vaří, no není nad to, když se děti vydaří. A ty pirožky vypadají lákavě. Mám inspiraci. Středeční úvaha o srovnávání nesrovnatelných střípků životů je ... přímo filozofická. To se stává často, že člověk má pocit typu "proč zrovna já", než si všimne, co se všechno děje jiným. Love Never Dies - bezva. Další důkaz, že život je muzikál. Ke čtvrteční jedničce mne napadá jen, kdy si konečně ti šašci zregulují vlastní výhody. Nebo, že bychom jim to zregulovali sami? Výborná je trojka a čtyřka. A už se pomalu zase nevlezu.


Tags more tags

next dayright arrow Když máj májem jest..:-) - 6. 5. 2012