Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Ostrava, domov můj - 8. 5. 2012
photo

6. 5.Sunday

photo

7. 5.Monday

photo

8. 5.Tuesday

photo

9. 5.Wednesday

photo

10. 5.Thursday

photo

11. 5.Friday

photo

12. 5.Saturday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Turné čtyř můstků: to se jednou ročně vypravíme po ránu do přírody, obejdeme čtyři hospody, v každé si zahrajeme taroky a pak se zase rozejdeme domů. Moc prima akce. Letos vyrážíme ze Svinova vlakem do Jilešovic, kde bydlí Vašek. Pak pěšky do Kozmic ke Krokodýlovi. Dostávám tarokovou píchačku, právě dnes jsem dovršil další dvanácté tarokové sezení. Tohle je už 45 píchačka, kterou mám, snadno si tedy spočtete, že už jsem s touto partou sehrál 540 večerů. A celkem jsme hráli 759x. Pak pokračujeme procházkou kolem jezera do Hlučína k Čochtanovi a pak do Děhylova k Žábě. Počasí nám dnes přeje. Tak se k nám přidává Ivoš a zpět do Jilešovic už dorážíme v kompletní sestavě. Čtvrtá hospoda je Na Kamenci, no je to otázka do textu IQ: která hospoda sem nepatří. V podvečer vláčkem zpět do Ostravy a na západ slunce už jsem doma. Byl to pěkný den. Vice na "http://fotoakce.kamrla.eu/thumbnails.php?album=67".
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

6/12/2012 12:15:14 AM
Příjemný týden. Nejvíce mi dal práci pátek, kde jsem se musel několikrát vracet, třeba ke dvojce, abych viděl radnici z Emy, která je vidět na čtyřce vedle dvojice komínů, vyfocená z vysoké pece číslo jedna, jejíž vnitřek byl odhalen o fotku později.. :-)
5/30/2012 10:05:49 AM
Díky všem za návštěvu. Naše setkání bylo moc fajn, už se těším na další. Svému videu moc šancí nedávám, v tomto jsem ještě větší diletant než s foťákem. Ale zkusil jsem to a jakési uspokojení se dostavilo. Fajn.:-))))
5/29/2012 8:42:47 AM
Pěkná připomínka našeho setkání, bylo to super! Moc se mi líbí ten budík ve stínu žaluzie a Anička na balkóně (moc ji zdravím). ps: to jak s Radimem "blbneme" nebylo na kameru, děláme to i normálně ; )
5/27/2012 9:27:45 PM
Doufám, že tedy Váš příspěvek v televizi uvidím. Já to nějak nevychytal, tak ať mám aspoň na co koukat. Jinak týden je již klasicky parádní, včetně popisků :)
5/26/2012 10:46:47 PM
Jo, Ostrava, domov náš:-)Líbí se mi hlavně neděle, protože je plná chvílí s paní Aničkou..A líbí se mi ta pergola, i když jsem nějak opomněla okomentovat tento týden:-))Jsem hrozitánsky natěšená na ten dokument..Já jsem nakonec radši nic neposlala, protože jsem nabyla dojmu, že se mi to nepovedlo a že autoři a tvůrci budou mít jistě i beze mně a mého "výtvoru" plné ruce práce..Jinak Ema byla úžasná a setkání taky:-)Eda byl v sobotu pěkně znaven, ale aspoň nezlobil:-))Přeju, ať se daří pracovně i jinak, zkrátka ve všem..A pozdravuju i paní Aničku, Šárka..
5/25/2012 1:55:13 PM
Zase parádní a příjemně koukavý týden:)Ostravu skoro vůbec neznám a díky Vám do ní můžu nakouknout, ale asi to bude chtít se tam někdy zajet podívat:)A na dokument se moc těším:)


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Ostrava, domov můj - 8. 5. 2012