Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Cestoviny - 8. 5. 2012
Share week
photo

8. 5.Tuesday

photo

9. 5.Wednesday

photo

10. 5.Thursday

photo

11. 5.Friday

photo

12. 5.Saturday

photo

13. 5.Sunday

photo

14. 5.Monday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Tento týždeň som nazvala Cestoviny, pretože stále niekam cestujem a to vôbec nemusím mať dovolenku :-).Utorok - Terezín... ráno sme vyrazili po pevnosti len tak pofotiť a nejak sme sa zabudli a absolvovali sme aj prehliadku a vratili sa až o tretej :-) 1.Terezínske trio 2. Sledoval nás... 3.V múzeu kočíkov sme našli aj tento kostolík 4.Židovský cintorín 5.No comment... 6.Obyvateľ Malej pevnosti 7. Čakáme na sprievodkyňu 8. Sociálne zariadenia v malej pevnosti, skoro nikdy nepoužité... 9. Cestujem domov, plná zážitkov s Terezína.......
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

6/6/2012 12:06:38 AM
Pěkně jste si zacestovala a já se svezl zadarmo s Vámi, to se mám. Tu sokolskou sestavu bych moc rád viděl, asi pojedu na slet. Tvarůžky, to se mi seběhly sliny, dnes jsem je měl "U Dluhošů" na tarokách, tam je mají řádně proleželé. Vůbec tady koukám docela slintám, špagety, ty také můžu. Ovšem líbí se mi třeba také mravenci, ale k jídlu ne. Zatím, zřejmě nás to (jako lidstvo) ale jednou čeká. A ten pes, to bych také bral. Líbilo se mi tady, díky.
6/5/2012 10:08:22 PM
Vyborny recept na cestoviny s bazalkou, citronom a hromadou dalsich ingrediencii, pikantnost celemu pokrmu dodava chlieb s olomouckymi syreckami. Vyborna kucharka sa pozna hned.
6/5/2012 9:42:42 PM
Nejen dobré fotky, ale i skvělý název..Čekala jsem nějaké ty těstoviny, ale:-))Tohle se mi líbí více:-)Zdravím, Šárka..


Tags more tags

next dayright arrow Cestoviny - 8. 5. 2012