Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow padesátý druhý týden - předposlední - 2. 6. 2012
Share week
photo

2. 6.Saturday

photo

3. 6.Sunday

photo

4. 6.Monday

photo

5. 6.Tuesday

photo

6. 6.Wednesday

photo

7. 6.Thursday

photo

8. 6.Friday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
.1. zas odjíždí ke koním .2. my tři zbylí jsme byli v Clarionu .3. pak na obědě a Baru vytáhla moje sešity a učí se na přijímačky .4. máme na zahradě louku kopretin a tyhle jsou blízko toho nejsmutnějšího místa, kvetou tu za naše tři pejsky, co už s námi nejsou.5. kana .6. hádanka, kdo to ví? .7. u Petra, je po operaci a snad v poho .8. večer noky s jahodama pro eM. .9. záda mě pořád bolí, už ne tolik jako včera a tahle smradlavka pomáhá
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

6/19/2012 11:25:49 PM
Na hádance je splašené kafe :o)jako kdyby se zmagnetizovalo na lžičce a hned muselo být na fotce. Týna byla naštěstí v pátek na vystoupení v pohodě a mě rýma přešla za dva dny, zato naši marodí ještě dneska, asi jsme to na ně přehodily :O( Větruši nám dostavují a opravují a Mariánská skála je jen slupka na ohromné díře, tak si pospěšte, aby bylo co fotit, ráda vás uvidím :o) Děkuji za prohlédnutí.
6/11/2012 11:11:09 PM
Do YoLu chybí jen malinký krůček. Hádanku jsem neuhodl, možná je to hodně použitá koupací žínka nebo kuchyňská chňapka. Hm, noky s jahodama vypadají dobře. My máme jahody na zítřejší snídani, já je nejraději s jogurtem. Človíčkové se mi v tomto týdnu líbí spící a také hned ti brejlatí chlapečci vedle. Týně přeji brzké uzdravení a Vám také. Ovšem neléčená rýma trvá týden a léčená sedm dnů, to určitě víte. V pátek mne ještě zaujaly stromy, jsou ti člobrdové šikovní. Připomněla jste mi Větruši a tím Páralovy romány, které mám moc rád. Rád bych se tam ještě někdy podíval. Pohled z Větruše na údolí Labe s Mariánskou skálou (snad se nepletu) je moc fotogenický. Mám to v plánu už dlouho a čas hrozně letí. Opět se mi u Vás líbilo, děkuji.


Tags more tags

next dayright arrow padesátý druhý týden - předposlední - 2. 6. 2012