Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day Blázen na kopci, ... eeehm vlastně na komíně. - 26. 5. 2012
photo

20. 5.Sunday

photo

21. 5.Monday

photo

22. 5.Tuesday

photo

23. 5.Wednesday

photo

24. 5.Thursday

photo

25. 5.Friday

photo

26. 5.Saturday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
V sobotu ráno chvátám na Masaryčku, je tam sraz vereránů. Sjede se jich asi 30 a jsou to všechno krasavice a krasavci inteligentní. Mám nabitý program a tak nemohu čekat na spanilou jízdu, což mne dost mrzí. Jedeme do Polska pro nějaké parádičky na pergolu, je to tam levnější. Po obědě už jsem zase v Orlové, dnes udělám na střeše pergoly okrasnou sukénku. Kuba zatím poseká trávník. Pak spolu zajedeme do OBI pro okapy a táta zatím natírá polské parádičky. Také dnes je Svijanské pivo na Kuželně velmi dobré, dnes jdeme oba. Jsem strhaný jak borůvka, ale mám pergolu pod střechou a spoustu práce za sebou. Prima. Vylezte si na kopec. Nebo na komín. Uvidíte zapadat slunce a oči ve vaši hlavě uvidí jak se otáčí svět.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

6/13/2012 11:15:32 PM
Díky všem za vzácný čas, věnovaný bláznovi na komíně. Vidět všechno z výšky fakt stojí za to. Martino, krásně jste mi připomněla moje mládí: mejdany, když jsou rodiče na chatě, kotoučový magič s podomácku vyrobeným zesákem, nahrávky z pašovaných černých desek nebo z Laxíku, Sweet, Slade, Párpli, Floydi, Stouni, Creedence, Sabbati, ..... teda já jsem se zasnil, jdu si dát panáka. :-))))
6/7/2012 1:11:01 PM
Tento týždeň vám vyšiel, veľmi sa mi páči. Práce okolo domu, ľudia, akcie, proste pestrý život :) A nedeľných improvizátorov by som rád videl, my tu v Žiline máme improvizačno-divadelné zoskupenie Tri T, chalani sú úžasní, už som na nich bol veľa krát a vždy sa hodinu a pol skoro vkuse smejem. Na stránke vašej ostravskej skupiny som zahliadol aj plánované vystúpenie ďalších mladých žilinských improvizátorov Kapor na scéne, som ani nevedel že hrávajú aj mimo Žiliny a Bratislavy :-) Každopádne v tom dole to môže mať úplne skvelú atmosféru ;)
6/7/2012 12:23:49 PM
Nedělní divadlo muselo být velký zážitek a ještě v tak zajímavém prostředí. Fotka na střeše s komínem je fakt vtipná:D Pondělní hádanka..přijde mi to jako igelitové dvěře do koupelny:D Áha tak ted po nápovědě je to jasný! Ale úterní dvojí portrét je luxusní. Odraz bauhausu, že? Pergola vypadá dobře:) Africký čtvrtek:D Páteční hádanka - sůl! Bezva týden, projela jsem ho několikrát i díky hádankám:)
6/6/2012 10:21:11 PM
Jako vždy precizně zpracovaný týden. Vaše fotky, naše radost :)
6/6/2012 7:28:57 PM
Jo, jo, souhlasím s Martinou, sůl nad zlato, já jí teda moc nepoužívám. Pergola je povedená, to už jsem chválila minulý týden a kolik tam bylo kořenů, tolik let ať slouží :o)
6/6/2012 7:12:49 PM
Nějak jsem tenhle váš week málem přehlídla! Blázen na komíně:-D Dost dobré, připomněl jste mi sochu Krista Spasitele v Rio de Janeiru. Fakt:) Fool on the Hill mám taky ráda, jako ostatně většinu songů od Beatles. Myslím, že jsem se narodila ve špatné době. Měla jsem být květinové dítě, hlásat mír a lásku a v 27 umřít na předávkování. A nebo aspoň sjíždět 150. kopii nahrávek Joplinky a Hendrixe na magneťáku nějakého kamaráda, jehož bohatí rodiče zrovna odjeli na chatu:)) I to by bylo dobrý. Zpět k vašim fotkám -to divadlo muselo být skvělé. Pondělní 8 - hádala jsem hrnec, ale už je mi to jasné:)) Těsně vedle. A pátek, že by to nejdražší na světě jako v té pohádce?:)) Mějte se tam v daleké Ostravě moc fajn, snad mi někdy vyjde se tam také urvat...co tak sleduji týdny tady na wol, jste tam samí prima lidičkové.
6/6/2012 1:24:37 PM
Celé je to fajn:)Pergola bude dělat radost a nám udělal radost Váš týden:)
6/6/2012 11:10:01 AM
pergolu závidím ...tiše:-)) já na ní čekám víc jak 20let.-)a prý bude tak možná v důchodu!suprr akční týden!
6/6/2012 10:04:22 AM
je to parádní ... pergola je fajn ...
6/6/2012 9:49:57 AM
Tak tohle se fakt povedlo. Blázen na komíně nemá chybu, ani vaše dvě já v úterý ráno...
6/2/2012 5:52:08 PM
Krásna myšlienka na konci Vášho skvelého týždňa pán Zdenek.Tú pergolu ste teda postavili parádnu. A aj viem prečo...lebo tam kde vládne rodinná pohoda a kde rodina drží pokope, tam ide aj práca úplne od ruky. Tak nech sa Vám pod ňou krásne relaxuje :)U nás v Košiciach boli veteráni dnes. Boli sme tam so Samkom uloviť pár záberov.Majte sa fajnovo :)
5/27/2012 8:23:33 PM
Je to zas pecka, paráda..Třebas ta pergola..Jak Ti jde práce od ruky..To divadlo vypadá parádně, rozhodně mrknu:-)Líbí se mi, že chodíte s paní Aničkou na pivko..Líbí se mi ta pergola, už má sřechu:-)A líbí se mi, že se rodina schází..A líbí se mi chvíle s veterány..Já jsem sice ženská, ale od doby, co tak trošku fotím, zajímá mě všecko kolem..Tohle mi uniklo, ale být tam, tak mám PC opět zasekanej fotkami těhle krasavců..A líbí se mi ta pergola, už bude i dlažba, a houpačka je taky fajn..A uvidím-li zapadat slunce ještě aspoň devatenácttisíckrát a budu-li stále vědět, že se otáčí svět, budu doopravdy šťastná..Mám ráda Tvé myšlenky nakonec..Zdravím rodinu, Šárka..


Tags more tags

left arrowprevious day Blázen na kopci, ... eeehm vlastně na komíně. - 26. 5. 2012