Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Máme na zahradě perníkovou chaloupku - 28. 5. 2012
photo

27. 5.Sunday

photo

28. 5.Monday

photo

29. 5.Tuesday

photo

30. 5.Wednesday

photo

31. 5.Thursday

photo

1. 6.Friday

photo

2. 6.Saturday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Dám si pořádnou snídani, čeká mne dnes další cca tuna matroše. Ráno musím počkat na opraváře topení, které teče. Přišel, vypustil stoupačku, bravurně opravil a odešel. Je to v příkrém kontrastu s družstvem, kde nefunguje nic. Od hlášení závady typu "teče topení" uplynulo 6 týdnů až urgence to rozhýbala. O víkendu jsem si koupil "Duperele" od Pastrňáka, tedy skupiny Buty. Online po Internetu, ihned po zaplacení ke stáhnutí. Za 199,- Kč. Mohlo to být trochu míň, ale tento způsob se mi líbí. Hned jsem si to dal do auta a je to pecka. Krásně tu svojí nápaditou muziku zdžezovali, no celý den jsem si to užíval. Doporučuji. Matroše je celkem 860 kg, dvě cesty, ještě že mi Jožka ochotně pomohl a přijel vlastním autem. Akorát pytle už toho mají dost. Vedle pergoly je jalovec a v něm je hnízdo s mláďaty. Hold to chtějí mít dobrodružné. Nevíte někdo, co to je za ptáky? Olin dnes nedorazil a tak dlažba nepokračuje. Udělám si do pergoly nějaký nábytek a také ji trochu zkrášlím rákosem.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

6/14/2012 5:09:39 PM
Zdeňku, dílo se podařilo, pergola je úžasná! Ta by se nám tady u domu taky hodila! Pěkně jste týden zdokumentoval.. jako vždy na jedničku!
6/13/2012 11:26:01 PM
Děkuji pěkně za nakouknutí pod pergolu. Františku Vám děkuji za identifikací mláďat v hnízdě, předpokládám že sobotních. Mláďata z pondělka jsem se snažil na Inetu nějak odhalit, ale nepovedlo se mi to. Nejsem žádný ornitolog. Máma (nebo táta?), která mladé krmila byla tak rychlá, že jsem ji ani nestačil zahlednout. A ty malé zobáky jsou si všechny tak podobné.
6/12/2012 11:38:46 PM
Krásným řetízkem jste zapil tu vaší perníkovou chaloupku, tak ať je vám pod ní jako v pohádce. A parádně jste to na konci týdne vystihl, já souhlasím :o)
6/12/2012 10:19:45 PM
Perníková chalúpka je rozprávková. A páčia sa mi pivoňky, tie na záhrade nemám ...
6/12/2012 7:12:02 PM
Pěkný týden, z každého dne je ta nálada, nejen díky komentářům, úplně cítit.
6/12/2012 10:19:48 AM
Moji jmenovci - špačci v hnízdě mě moc potěšili :-) Já bych ten týden vůbec "neškrtal"... to bychom byli ochuzeni o pivoňkově fialové zelí, řetízkující slivovici, nový hydrant, neviděli bychom dlaždit dlaždiče a hlavně novou pergolu, co stála takové úsilí!
6/9/2012 10:49:10 PM
Zdenku, jsi šikula, perníková chaloupka se povedla a vůbec celý týden se povedl. Nic bych tam neškrtala ; )Po dlouhé době jsem se pustila do prohlížení a komentování a máš pravdu, docela mi to dobilo baterky : ), za což Tobě i všem ostatním děkuju a těším se na "příště " . Zdravím Aničku, Hanka
6/3/2012 11:29:21 PM
Šárko a Matrino, děkuji za okamžité nakouknutí do čerstvého týdne a za podporu a chválu. Vážím si toho, vím moc dobře jak sledování WoL bere čas. Ale také vím, že to není marný čas, že se z toho dá čerpat energie a také že je ten život vidět tak nějak víc z výšky. Mějte se hezky.
6/3/2012 1:29:55 PM
Mě ty vaše týdny tak baví, popisky čtu několikrát - líbí se mi váš nadhled a smysl pro humor, dost podobný mému. Tak si tam tak hezky žijete a máte se rádi, to je vidět, perníková chaloupka se fakt povedla a rodinná oslava taky:) Přeju i vám další pohodové týdny a ať se daří!:)
6/3/2012 11:49:43 AM
Krásný týden, krásná pergola, dokonce i ten den, co Ty bys škrtnul, se mi zdá výborný..Asi proto, že cítím z fotek, že výborný vůbec nebyl:-)Závěr týdne je přesně takový, jaký by měl být..Rodina se sejde, třebas v krásné pergole, a je úplně jedno, co se podává, jaké je počasí a co dělají potentáti celého světa,blízcí se mají všichni rádi a jsou šťastni..Tak si já představuju krásný okamžik..S pozdravením od všech členů mé rodiny rodině Tvé..Šárka a spol..


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Máme na zahradě perníkovou chaloupku - 28. 5. 2012