Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Konečně!!:-) - 24. 6. 2012
Share week
photo

24. 6.Sunday

photo

25. 6.Monday

photo

26. 6.Tuesday

photo

27. 6.Wednesday

photo

28. 6.Thursday

photo

29. 6.Friday

photo

30. 6.Saturday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Je jisté jen jedno:-)Vítám Vás v dalším týdnu, který sice začal trošku pošmournou oblohou, ale pak se to vybralo a počasí bylo vskutku krásné..Mňam, maliny v čokoládě, pro Vás jsem stihla zachytit už jen dřívko, taková to byla bašta:-)Náš Hungarolog Honza nám ukazuje, co "vytvořil" v hodinách výtvarky..Odpoledne u Ostravice s Edou a pesečkem, jen my tři..A ještě spousta jiných "vodomilů a vodomilek"..Zpátky jdeme haldou, je to hotová zelená džungle:-)Stopy minulosti v bujné vegetaci mě trošku rozesmutňuje, ani nevím proč..Pst, už je čas jít spát..
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

7/21/2012 5:11:24 PM
Síce sa udiali nejaké nepríjemné udalosti, ale ako hovoria moji rodičia, všetko sa raz na dobré posere :-D Takže verím, že psíka si v útulku nájde lepší pán a že vy si poriadne užijete 6 týždňov voľna ;-) Už prvý deň naznačil, že to tak bude a dodatočne prajem všetko najlepšie k meninám ;)
7/19/2012 10:24:35 AM
Musím říct, že ten fórek s kuřátky mě dostal. Trochu morbidní, ale povedené. A ostatně jako vždy, velmi pěkný týden :)
7/18/2012 1:08:22 PM
Být ten pejsek někde tady u nás tak už ho máme doma:)Chudáček malej, nechápu jak může někdo tohle udělat:( Děti se učí skvěle, gratuluju k super výsledkům:)Vím jaké to je, mít jelito za známky, já jsem je někdy schytala za výzo zrovna na narozky. Týden je super, už se tam k vám těšíme:)
7/18/2012 11:39:41 AM
Opět skvělý týden, zajímavé fotky i komentáře. Lidi, kteří odloží psa, vůbec nechápu. Sama mám psy celý život a vůbec si to bez nich nedokážu představit.
7/18/2012 10:22:28 AM
Skvelý týždeň.
7/17/2012 10:30:48 AM
Šárko i přes všechny nepříjemnosti cítím z tvého týdne optimismus ...dobře se na to kouká a je to vždy takové hezké rodinné pokoukání...s lidmi je to kříž. Říká se že člověk je dobrý, ale lidi jsou svině - tak je třeba si mezi nimi dobře volit ať je ten život veselý:)tak ahoj v Beskydech! .)
7/10/2012 7:47:05 PM
Konečně. No, bylo to jasné, že jste s prvním dnem prázdnín vyrazili na Hamry a není se čemu divit. Jako by se asi divil Rexík, kdyby byl schopen ohodnotit nedělní pětku a žasnout, jaké podivné zvíře to vlastně je. Ještě je výborná čtyřka, je to barevný akord v čistém durovém provedení. Smutné úterý je skvěle podáno. Kdo z nás nemá takové dny s přívlastkem "blbec". Tvé resumé je ovšem na místě, vždy může být hůř. A člověk, co přiváže svého psa ke stromu a nechá ho tam? V mém světě si zaslouží zažít to stejné a to i přesto a právě proto, že jsem si rozdílů mezi člověkem a psem dobře vědom. Dále zaujala celkem neuvěřitelná čtvrteční jednička. Zkušenost mi říká, že takové vzkazy píší lidé fyzickým zdravím jinak kypící. Tak bych se o ni moc nebál. Výborná je Nšoči a výborný je také pátek. Honzovi gratuluji k vyznamenání. No a závěrečné Hamry? Ta radost je tam prostě jasně vidět. Tak ať se vám všem léto vydaří.
7/10/2012 3:44:48 PM
Šárko, začnu tím nejsmutnějším obrázkem, protože na mne nejvíc zapůsobil: mám na mysli toho opuštěného pejska...sama jsi to okomentovala dostatečně výstižně. Máš v tom týdnu ještě další nepříjemnosti, ale přesto nade všechno ční radost z prázdnin...tak si je užij v pohodě a dej nám o nich vědět...budu se těšit...:-) Pepík


Tags more tags

next dayright arrow Konečně!!:-) - 24. 6. 2012