Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Hamburk/g - 29. 6. 2012
Share week
photo

29. 6.Friday

photo

30. 6.Saturday

photo

1. 7.Sunday

photo

2. 7.Monday

photo

3. 7.Tuesday

photo

4. 7.Wednesday

photo

5. 7.Thursday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Ráno píšu Danince popuzenou SMSku, protože ona má poslední den školy, kdežto já musím do té školy chodit ještě měsíc:-P. Snídaně v červeném. Přijela vnučka mé hostitelské rodiny, pořád se přede mnou stydí. Jedu na víkend domů, musím se duševně připravit na školní výlet:-D a nebyla jsem tam tři týdny. Jo, dostala jsem z ústní zkoušky ze španělštiny dvojku! Vlaková ulička je velmi fotogenická. Kdopak si to pro mě na nádraží přišel? Později přijel i rodinný přítel:-D. Večer trávím se sestrou (nemrač se!).
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

8/11/2012 7:33:36 PM
Moc vám děkuji, pane Kamrlo, Vaše komentáře mě vždycky potěší:-) Chybku už jsem opravila. Fontána byla s hudbou, ale stejně si myslím, že v Mariánkách máme lepší:-D.
8/10/2012 11:36:06 PM
Ano Terezo, potvrzuji že týden se mi líbí. :-) Upozorňuji na chybu v pátečním textu, tam snad má být "poslední den školy" a nikoliv "prázdnin". Erotické rádlo, to také neznám a že už jsem viděl ledasco. :-) Jo Hamburk, to je něco, tam jsem také .... nikdy nebyl :-). Fontána je krásná, byla s hudbou? Hugo vypadá jako Mochito. Teresa gut. Ich mochte es hier.
8/1/2012 11:11:13 PM
Omlouvám se, že tento týden zveřejňuji s takovým zpožděním, neměla jsem na to čas. Doufám, že se vám stejně bude líbit:-).


Tags more tags

next dayright arrow Hamburk/g - 29. 6. 2012