Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Colours of Ostrava - 9. 7. 2012
photo

8. 7.Sunday

photo

9. 7.Monday

photo

10. 7.Tuesday

photo

11. 7.Wednesday

photo

12. 7.Thursday

photo

13. 7.Friday

photo

14. 7.Saturday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Na téhle křižovatce musím vždy počkat, až přijede nějaké auto. Kolo jaksi čidlo nezachytí. Můj oblíbený šátek se definitivně rozpadává, co já budu dělat. My tady vlastně říkáme: "co budeme robiť". Koupil jsem si na oběd šunkové klobásy v kantýně. Ty šunku neviděly ani z rychlíku a byly dost hnusné. Práce, práce, práce, opět se mi nedaří a chybu kterou hledám už pár dnů zase nenacházím. Ještě že mám ten relax na kole. Cesta kolem řeky už mi asi letos končí, ono to tady vždy tak zaroste, že to bez mačety nepůjde. Z husté džungle přes městečko bezdomovců vyjedu přímo u Nové Karolíny. Mám náhradní šátek, ale ten mi tak nesluší, jak můj černý puntíkatý. Co budeme robiť? Také dnešní večerní nebe je zajímavé.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

8/5/2012 11:30:30 AM
Díky moc za nakouknutí a čas strávený v mém týdnu. Vím jak to je těžké, sám teď vůbec nestíhám něco komentovat a pomalu už ani koukat. Dívám se do statistiky a vidím, že za posledních 14 dnů přibylo 61 týdnů. Je to úroda, pan Zika může mít ze svého dítěte radost. Roste jako z vody. Jsem rád, že se líbily Coloursy a že se mi snad touto cestou povedlo ukázat zase kousek Ostravy z lepší stránky. Mějte se hezky.
8/1/2012 4:47:57 PM
Paráda!!! Já se tak honím po nejrůznějších příležitostech k focení a tohle si nechám ujít. Dodatečně Ti to závidím, ale zaznamenal jsi to báječně, tak alespoň takhle...a o tom červeném pivu si ještě někdy nechám vyprávět...:-)
8/1/2012 1:27:01 PM
hezký akční týden aspoň vidíme jak se žije v Praze:-)) paráda líbí
8/1/2012 11:30:49 AM
Zdeňku, u vás je vždy fajn... ty západy slunce jsou úžasné! A že tolik se jich v týdnu povedlo! Na ten váš festival bych někdy moc ráda, ale od nás je to trošku z ruky... my si holt užíváme zas ten filmový :-) A ještě jsem při prohlížení dostala chuť na Frisco, dneska pro něj pádím do obchodu... tak se mějte a ať vám to pořád tak krásně fotí...
8/1/2012 9:13:37 AM
Zase krásný týden, super postřehy životní a parádní komentáře :o)Třeba ty zhoršené vlastnosti koupání, s přesnutím majetku vyhozeného kreténovi do bytu zpátky, za to taky hlasuji, Coloursy a festival vypadají úžasně a to ponocování do rána nad fotkama za to určitě stálo. 5*
7/31/2012 10:04:50 AM
Nedělní 6 je super, ale Colours musí být fakt zážitek:)Já na vaření s chilli papričkami nemám odvahu (bojím se abysme u jídla neshořeli:)) ale oběd vypadal lákavě:)
7/25/2012 8:23:57 PM
jaj, colours !tolko krat som sa chystala a nakoniec nedostala... aj toto leto som namiesto ostravy skoncila v trencine :) ale lakadlo je to velke, tak uvidm na buduce. zdravim :)
7/20/2012 3:03:47 PM
Hm bývam od Ostravy 'čo by kameňom dohodil' a vôbec neviem o takejto akcii. Nedalo mi a pozeral som aj vašu stránku aby som videl viac. Predsa len 9 fotiek je niekedy málo ;)
7/20/2012 9:39:37 AM
Tak na tenhle jsem se obzvláště těšila, protože jsem věděla, že tuhle parádu si jistě ujít nenecháš..Narozdíl ode mně:-))Jsem ráda, že jsem to všecko mohla díky tvým úžasným fotkám vidět a uvažuji, že příští rok si udělám fotovýlet z Hamer do Ostravy a bytelně si zafotím:-))Krásně isi, Zdeňku, zachytil atmosféru v ulicích naší Ostravy! Skoro i slyším to všechno okolo:-)No a to červené pivo, to vůbec nevypadá špatně..Děkuju za zprostředkování a hlavně nalákání na Colours, Šárka..A pozdrav paní Aničce!!


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Colours of Ostrava - 9. 7. 2012