Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day Colours of Ostrava - 14. 7. 2012
photo

8. 7.Sunday

photo

9. 7.Monday

photo

10. 7.Tuesday

photo

11. 7.Wednesday

photo

12. 7.Thursday

photo

13. 7.Friday

photo

14. 7.Saturday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Vyspím se asi dvě hodiny a zase pádím na festival. U Imperiálu hraje Café Industrial a právě rozdali divákům rámusítka, řekli si o tři slova a improvizuji. Krásně to graduje a dá nám to s Aničkou energii na celý den. Fantazie. Děje se spousta věcí, kluci na kolech, skupinky barevných lidí, kapely na každém rohu, divadlo, nikdo nekřičí, nehádá se, všichni tančí a zpívají. Sakra, to jsem napsal jako popis nějakého muzikálu, ale ono to tak opravdu je. Firma František Furch sponzoruje festival koncertní kytarou o kterou se bude večer losovat. Kdo se chce zúčastnit, musí na ni zahrát. To nemohu nechat ležet. Nakonec ji vyhrál sympatický Martin, které fakt umí a tak mu ji upřímně přeji. Den končí večer Ivanem Mládkem. Má úspěch a ty jeho fóry a Lenka Šindelářová a Pitkin. Opět jdu spát v šest ráno, už si zvykám. Více fotek na: "http://fotoakce.kamrla.eu/thumbnails.php?album=77". Tento týden ukončím radou. "Přijeďte příští rok na Coloursy nebo jen Festival v ulicích, stojí to fakt zato".
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

8/5/2012 11:30:30 AM
Díky moc za nakouknutí a čas strávený v mém týdnu. Vím jak to je těžké, sám teď vůbec nestíhám něco komentovat a pomalu už ani koukat. Dívám se do statistiky a vidím, že za posledních 14 dnů přibylo 61 týdnů. Je to úroda, pan Zika může mít ze svého dítěte radost. Roste jako z vody. Jsem rád, že se líbily Coloursy a že se mi snad touto cestou povedlo ukázat zase kousek Ostravy z lepší stránky. Mějte se hezky.
8/1/2012 4:47:57 PM
Paráda!!! Já se tak honím po nejrůznějších příležitostech k focení a tohle si nechám ujít. Dodatečně Ti to závidím, ale zaznamenal jsi to báječně, tak alespoň takhle...a o tom červeném pivu si ještě někdy nechám vyprávět...:-)
8/1/2012 1:27:01 PM
hezký akční týden aspoň vidíme jak se žije v Praze:-)) paráda líbí
8/1/2012 11:30:49 AM
Zdeňku, u vás je vždy fajn... ty západy slunce jsou úžasné! A že tolik se jich v týdnu povedlo! Na ten váš festival bych někdy moc ráda, ale od nás je to trošku z ruky... my si holt užíváme zas ten filmový :-) A ještě jsem při prohlížení dostala chuť na Frisco, dneska pro něj pádím do obchodu... tak se mějte a ať vám to pořád tak krásně fotí...
8/1/2012 9:13:37 AM
Zase krásný týden, super postřehy životní a parádní komentáře :o)Třeba ty zhoršené vlastnosti koupání, s přesnutím majetku vyhozeného kreténovi do bytu zpátky, za to taky hlasuji, Coloursy a festival vypadají úžasně a to ponocování do rána nad fotkama za to určitě stálo. 5*
7/31/2012 10:04:50 AM
Nedělní 6 je super, ale Colours musí být fakt zážitek:)Já na vaření s chilli papričkami nemám odvahu (bojím se abysme u jídla neshořeli:)) ale oběd vypadal lákavě:)
7/25/2012 8:23:57 PM
jaj, colours !tolko krat som sa chystala a nakoniec nedostala... aj toto leto som namiesto ostravy skoncila v trencine :) ale lakadlo je to velke, tak uvidm na buduce. zdravim :)
7/20/2012 3:03:47 PM
Hm bývam od Ostravy 'čo by kameňom dohodil' a vôbec neviem o takejto akcii. Nedalo mi a pozeral som aj vašu stránku aby som videl viac. Predsa len 9 fotiek je niekedy málo ;)
7/20/2012 9:39:37 AM
Tak na tenhle jsem se obzvláště těšila, protože jsem věděla, že tuhle parádu si jistě ujít nenecháš..Narozdíl ode mně:-))Jsem ráda, že jsem to všecko mohla díky tvým úžasným fotkám vidět a uvažuji, že příští rok si udělám fotovýlet z Hamer do Ostravy a bytelně si zafotím:-))Krásně isi, Zdeňku, zachytil atmosféru v ulicích naší Ostravy! Skoro i slyším to všechno okolo:-)No a to červené pivo, to vůbec nevypadá špatně..Děkuju za zprostředkování a hlavně nalákání na Colours, Šárka..A pozdrav paní Aničce!!


Tags more tags

left arrowprevious day Colours of Ostrava - 14. 7. 2012