Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Jedu na dovču - 23. 7. 2012
Share week
photo

23. 7.Monday

photo

24. 7.Tuesday

photo

25. 7.Wednesday

photo

26. 7.Thursday

photo

27. 7.Friday

photo

28. 7.Saturday

photo

29. 7.Sunday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Ranní kávička s Romkem před odjezdem. V By musí i psi po přechodu. Takovou má Baťka autoritu. Vjíždíme do Pskovské oblasti v Rusi.Některé značky jsou pro našince neznámé. Voloďa je stále všude. Veze se kravička.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

8/22/2012 5:51:43 PM
Volant je Váš osud:-)A teď už i fotoaparát..Zas to bylo zajímavé a kořeněné vidinou dovči..Přiznám se, že už vždycky čekám na zajímavosti ze silnic a jejich okolí..A dočkala jsem se: líbí se mi, jak ukázněně jdou psíci po přechodě:-)To u nás neumí někdy ani lidé:-)Polští robotnici též nemají chybu, na nic si nehrají a jsou v té póze velmi fotogeničtí:-))Jste bystrý pozorovatel a zdatný fotograf..Jo a ta dovolená, to je žůžo! Naprostý kontrast mezi prací a odpočinkem..A tak to má být, doufám, že jste si to fakt užil a přeju šťastné starty a cíle:-)Šárka..
8/22/2012 5:38:56 PM
Zdravím,pěkně procestovaný týden.Jak také jinak fotit než za sklem a od volantu.Máte to ohodně stížený než mi,ale líbilo se mi to a na neděli je vidět že Vás to baví.Zdar David
8/22/2012 1:20:11 PM
Teda, to napětí: stihne to, nestihne to? :-) Všechno dobře dopadlo. Opíráni o lopaty je veselé, to je stejné všude na světě. Já to tušil, že všude rostou, jen u nás ne. Asi budu muset také vyrazit někam ... třeba na Šumavu. Nojo, ale co je to pro Vás za dovolenou, když zase musíte (asi) řídit? :-)))) Zase jsem se s Vámi rád svezl.


Tags more tags

next dayright arrow Jedu na dovču - 23. 7. 2012