Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Nový mobil - 7. 8. 2012
Share week
photo

5. 8.Sunday

photo

6. 8.Monday

photo

7. 8.Tuesday

photo

8. 8.Wednesday

photo

9. 8.Thursday

photo

10. 8.Friday

photo

11. 8.Saturday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Dnes nasadím filtr s názvem "retro". No, moc mne nenadchl, ale už jsem se rozhodl a zlaté tarokové pravidlo praví: "v započatém bludu setrvej". Ranní pohled na umytou Ostravu. Před půlnoci přišla včera solidní bouřka a moc jsme se nevyspali. Ve vedlejším vchodě to poškodilo střechu a hasiči tu řádili až do dvou a blesky a déšť a kroupy ... A tak jsem ráno zaspal. Pak cestou do práce všude nacházím stopy nočního řádění, hasiči měli pernou noc. Kolo mám obaleno blátem , dnes jsem asi měl zvolit jinou cestu než kolem řeky. Kancelář je vyhřátá z předchozích veder, musíme ji vyvětrat. Skromný oběd a už je konce práce a úterý a proto taroky. Ivoš je dnes nějaký osvícený. Přišel se na nás podívat Lumír, ještě před pár léty s námi hrával. Dnes už hrát nechce, prý špatně slyší a je to škoda, hrál vždy výborně. Bude mu 85 let. Z taroku už jezdím za tmy, léto je v pokročilém stavu.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

8/22/2012 12:06:52 AM
Koukám, že redakce přeskočila ve zveřejňování jeden týden, no mají toho hodně. :-) Díky všem za nakouknutí a chválu. Šárko, to musel být zážitek. Byt po hasičích jsem viděl jen jednou u kamaráda a stačilo. :-) Jano, já se špatně vyjádřil, závislý jsem v tom, že mám všechny kontakty, mejly, úkoly a kalendář u Googlu a jiným telefonem než s operačním systémem Android je tedy k nim nedostanu. Jinak se bez techniky klidně obejdu, ale jsem ajtík a složenky, potvory je nutno platit. Hanko a Radime: už tam jste. :-) Štefánia: já prostě jen mechanicky zapíšu, co se mi zrovna žene hlavou, nemám na to žádnou zásluhu. Ĺubo: další týden je převážně mobilem a už je venku. Docela mne překvapilo, jak už je použití fotoaparátu v mobilu použitelné. Hlavně z hlediska rychlosti a pohotovosti, se zrcadlovkou se to pochopitelně srovnat nedá. Jano L. je to detail sítka ve stroji na presso, toho do kterého se upěchovává to kafe. Jano J. děkuji, je to fajn vědět, že to někdo čte.
8/20/2012 3:47:00 PM
Zdeňku, příjemný letní týden... a každý den jiná parádička, hezky se na to kouká, je to pestré. Ráda taky čtu, co k fotkám píšete... je to skvělá životní kronika... mějte se fajn.
8/20/2012 7:24:16 AM
Tak tomu sa povie prezentácia možností mobilného fotoaparátu. Mna ani len nenapadne, pouzit mobil na fotenie. Klobúk dole, ja by som určite nevydržal fotiť mobilom celý týždeň. Mobil - nedeľá blesková, pentax - streda mravčia ma najviac zaujali. Chystáte sa ešte pokračovať v mobilných týždňoch?
8/19/2012 10:43:44 PM
Rada si čítam popisky k Vašim týždňom.Vám to asi píše samo.Najviac sa mi páči lomo a čiernobiely deň :)
8/19/2012 11:32:08 AM
pořád se vracím k hádance a nedám to :-)),kafe??? prostírání nebo něco nerezové podnos ale proč ty díry :-))) to se tady bavím a sama sobě směji ....jinak týden suprr a chci vědět rozluštění :-))) nemám fantasii
8/18/2012 10:38:41 AM
Zdenku, pestrý a opět zajímavý týden. Ten retro filtr i filtr s lomo efektem se mi líbí. Do parku taky s Radimem rádi chodíme a doufáme, že už město definitivně zapomnělo na svůj záměr vykácet tu úžasnou alej... S Tvou závěrečnou větou se nedá než souhlasit. Budu ráda, když nás s Radimem do zmíněné skupiny zahrneš : )Přejeme hezký zbytek léta, H+R
8/18/2012 8:53:06 AM
Černobílý den se mi líbí nejvíc.
8/17/2012 11:00:27 PM
Vy nám dokážete vaše týdny zpestřit. Každý den jiný filtr.. hmm
8/17/2012 7:21:43 PM
A mi se filtr retro zrovna líbí... Ale nejlepší je mravenec! /Jo a v Ostravě je to fakt fajn:)/
8/17/2012 2:13:21 PM
Člověk je závislý na technice a když se něco porouchá tak si myslí,že se bez toho neobejde.Chce to jen trochu nebýt líný a pohodlný:)Týden je super:)
8/17/2012 12:56:39 PM
Co se týče Vaší paní sousedky, věz, že může být hůř..A vím o tom z paneláku opravdu své..2 patra pod námi bydlí baba, co se nemyje a nesplachuje WC..Jakmile zafouká vítr, máme ji doma i s latrínou:-))Věšení prádla je o hubu, kdosi mi to z horních pater zasviní cigaretama, jenže nevím, kdo..Nad námi se konají občas mejdany, prý soused slaví narozeniny, podotýkám, že je slaví mnohokrát do měsíce..A vždy u toho ještě stěhuje třeba ve 2 ráno nábytek po celém bytě..Před 3 lety nad námi hořelo, měli jsme vytopený obývák od hasičů a zaneřáděný celý byt, protože u nás doma zdravotníci ošetřovali 2 malé děti, co tam málem se svou ožralou mámou uhořely..Věz, že sousedka je sice čuně, ale..:-)
8/17/2012 12:48:15 PM
Já mám předtpotopní mobil, kde je foťák fakt jen jako "nepovedený doplněk" a navíc jím ani fotit nedovedu..Já musím mít u oka hledáček, jinak jsem dosti nesvá..Stačí, když v práci fotím malým kompaktem a jsem z toho nešťastná..Takže obdivuju, Zdeňku, každého, kdo to mobilem dotáhne do konce..(V započatém bludu strvej, to se mi líbí)..Tvůj nový mobil má už mnoho funkcí a filtrů, takže je to takové okořeněné a jako celek moc zajímavé..Ve spojení s Tvým talentem vypravěče a citem pro dokumentárno je týden, jak jinak, dokonalý..Nejhezčí je, kolik přátel a dobrých kamarádů máš..Jako holka jsem byla spíše uzavřenější a na množství a kvalitě kamarádek mi nikterak nezáleželo..Asi i proto, že těch opravdu dobrých jsem nikdy moc neměla..S postupem času ale přicházím na to, že je to hrozně důležité..Kvantita sice není rozhodující, ale bez přátel by život byl jen černobílý, mohu-li použít něco z fotografie(ne že bych snad měla něco proti ČB provedení), ale Ty budeš vědět, jak to myslím..Šárka..


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Nový mobil - 7. 8. 2012