Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day Stále mně baví fotografování mobilem - 18. 8. 2012
photo

12. 8.Sunday

photo

13. 8.Monday

photo

14. 8.Tuesday

photo

15. 8.Wednesday

photo

16. 8.Thursday

photo

17. 8.Friday

photo

18. 8.Saturday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Ráno vyrážíme s Vaškem do Brantic. Trasa Proskovice, Bílovec, Slatina, Raduň, Opava, Krnov. Nad Slatinou jsme nejvýš a tak si dáme pětipapričkovou. A už jsme v cíli. Čtyři a půl hodiny v sedle, 102 km, průměr 22,4. Jsme tady vítáni a zdá se že všichni mají upřímnou radost. Předáme Filcku, v bazénu je hned živo a je o ni velký zájem. Počasí je velmi letní, někteří účastníci ani z bazénu nevylézají. Bohužel nejsme opět všichni, Jirku sklátily horečky a zůstal doma. Na společné fotce ale s námi být musí. Došlo i na tenis, ovšem všimněte si prosím, že levou nohu nepoužívám. Ano, je to tak, pachatel se vrací na místo činu. Přesně tady v tomto místě jsem si před rokem bez dvou dnů zlomil kotník na levé noze. Závěr tohoto týdne je opět o přátelích. V kombinaci s uspokojením z odvedeného výkonu, výborným jídlem a pitím, nádherným počasím a bazénem je to něco úžasného a svět se smrskne na to "Hvězdné nebe nad hlavou a mravní zákon v člověku". Přeji vám všem, ať tohle někdy zažijete. :-)
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

9/2/2012 10:11:57 PM
Díky všem za nakouknutí a slovíčka. :-)
8/31/2012 10:37:41 PM
Jano: v dětských očích je vidět celý svět a také kousek vesmíru. Než jim to my dospělí vysvětlíme a naučíme je "být dospělými", pak to většinou zhasne. A to červené pivo bylo fakt výborné a k té letní Coloursovské náladě .... paráda. Nesmí se ale od něho čekat pravá chuť piva, je to trochu jiné. Je tam víc kyselosti, jakoby trochu do suchého vína. Já si to každopádně letos moc užil. A nejraděj mám ostravskou dvanáctku, ta je v poslední létech moc dobrá. Také v poslední době pivo svijanské.
8/31/2012 7:43:39 PM
tak chutná mi třeba pivo z Koutu na Šumavě, 12ka prazdroj mi moc nejede... to jen tak naokraj
8/31/2012 7:13:31 PM
pro Jiřího .C. se nedivím ...Plzeňák Plzeňský Prazdroj ..s tradicí značky Pilsner Urquell :-))) ... na Liberecku je nejméně pivovarů Dříve se na Liberecku vařilo pivo v kde jaké vesnici, kde by to dnes člověk ani nečekal. To už je ovšem jen historie.:-))) jinak proč se vracím koukla sem na galerku fotka 58 a 61 moc líbí...umíte ...
8/31/2012 6:16:14 PM
zelený pivo se nepije ne?! :-)
8/31/2012 5:33:38 PM
OSTRAVAR červený ...to tady říkám mým mužským a tady bylo prý pivo zelený velikonoční:-)))Zelené pivo je speciální ochucené pivo, jež bylo uvařeno v pivovaru Starobrno. Zelené pivo vzniklo spojením kvalitní vody, ječného sladu vyrobeného z toho nejlepšího moravského ječmene a toho nejjakostnějšího žateckého chmele ..... týden suprrr
8/31/2012 11:41:31 AM
Máte pravdu, já si to vůbec neuvědomil. Internet, auto, zdroj, kolo, řetízek, počítač, samé opravy. :-)))) Pětipapričková, to je výborná věc. Je to pět chilli papriček, naložených v 1/2 litrové láhvi čistého bílého alkoholu. Hodí se vodka, slivovice a podobně. Ke konzumaci je to připraveno už tak po týdnu a pak je to čím dál, tím lepší. A proč zrovna pět? To je dáno dlouhodobým výzkume. Tři je málo a sedm už moc. :-))))) Na našem víkendu měla velký úspěch a vyžadovali ji i jedinci, kteří jinak pálivé produkty moc nemusí. On se ten Capsaicin tak zvláštně propojí alkoholem, že člověk vlastně moc nevnímá, co ho pálí. Je to fakt výborné.
8/31/2012 10:33:53 AM
Já bych řekla, že to byl opravovací týden :-), ale tak už to někdy bývá. Co je to pětipapričková?
8/23/2012 11:08:07 PM
Jirko díky, uznání od Vás těší dvakrát. :-) Já jezdil v mládí na galuskáči, pak jsem ho vyměnil na trekové kolo, ale stále bylo moc defektů a prasklých špic a tak posledních 15 let mám už třetího horáka. Jo, 100 kg živé váhy v pohybu to je něco. V kombinaci s V-ráfky je to ale pohoda, neřeším obrubníky, kanály, díry, město, silnice, les, všude to jede. A že jde po rovině udržet tak asi 35 max? No a co, já už dávno nikam nespěchám a jezdím pro radost z pohybu. Šárko také Tobě dík za pochvalu, i v tomto případě je právě od Tebe velmi potěšující. Tvá schopnost udělat poezii z obyčejné všednosti je tady všeobecně známá. :-) Dršťková je ze žaludků, něco kořenové zeleniny, přesný recept neznám, ale máš-li zájem tak ho vydyndám. Je fakt výborná.
8/23/2012 7:22:18 AM
Už je to tak, pachatel se vrátil do Brantic na tenis a já jen tiše doufám, že kruh se sice uzavřel, ale snad začneš opisovat další, teda spíše fotit:-)Protože jseš, Zdeňku, jeden z mála opravdu stoprocentních dokumentaristů, navíc vždy dovedeš brát věci s obrovským nadhledem a v tomto jsi pro mně určitým vzorem..Víš přesně, co je v životě tím nejdůležitějším..Což jasně dokazuje poslední zatím zdokumentovaný den..Směju se a zároveň jsem naměkko..A i já přeju Tobě a Aničce, ať těchto nádherných a lidsky hřejivých okamžiků v životě máte co nejvíce..A nejen Vy, ale vlastně my všichni lidi:-))Ahoj, Šárka..
8/23/2012 7:10:08 AM
Mňam, dršťková polívka!!!Zdeňku, to je poprvé, co nejdříve píšu, aniž bych dokoukala napřed celý týden!:-)Dršťkovku od mamky jsem na Wol ještě nezaregistrovala..Já ji sice umím, ale nikdo doma ji nemá rád:-(Což jako labužnice absolutně nechápu:-)MNe ji naučil můj taťka, který sice nevaří moc, ale tuhle lahůdku umí nejlíp:-)No a teď to jdu dokoukat a doufám, že nenarazím na další baštu, jinak ode mně budeš mít co talíř, to koment:-)Š.
8/23/2012 7:02:03 AM
tak na tomhle kole je to mazec!! komu čest, tomu čest!!!


Tags more tags

left arrowprevious day Stále mně baví fotografování mobilem - 18. 8. 2012