Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow (0075)Týden prohibiční první - 15. 9. 2012
Share week
photo

15. 9.Saturday

photo

16. 9.Sunday

photo

17. 9.Monday

photo

18. 9.Tuesday

photo

19. 9.Wednesday

photo

20. 9.Thursday

photo

21. 9.Friday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Ráno jsme s Jindrou dovezli vnoučata na chatu a hurá na Vyšehrad, na soutěž Vyšehradský voříšek. Naše kočička nás vyprovodila s neobyčejně přísným pohledem. U hradeb na Malé scéně se potkalo pejsků převelice hodně. Někteří si i zatančili. Můj favorit na nejoříškovatějšího oříška je na šestce a ani nevím, jak dopadl, protože jsme museli zpátky na chatu na narozeninovou párty mojí ženy. Gratulantů, dárků a smíchu bylo až až. Samozřejmě nechyběly přípitky na zdraví, lásku a štěstí a k nim přibyl i přípitek na prohibici :-) Začal týden prohibiční první... Na šestce je nevěsta na Vyšehradě spěchající na obřad kolem chrámu, kde se konala jedna svatba za druhou a restaurace v okolí byly plné veselých svatebčanů. Prohibice sem, prohibice tam...
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

10/2/2012 3:24:06 PM
Pekný týždeň, teda až na to vytopenie...Vaše experimenty s bleskom mi pripomenuli tie moje, keď som mojej žene omylom odpálil blesk rovno do očí, skoro oslepla, ani metanol nebolo treba :-D Prajem veľa zdaru :-)
10/1/2012 7:36:45 PM
Takže přeju Vaší paní hodně zdraví a radosti z vnoučat, ze sousedů už, myslím, radost máte oba:-)Ten obývák to je síla..Nás před lety vytopili hasiči, když hasili nad námi hořící byt..Hrůza..Oživení týdnů Vašimi exponáty ze sbírek je pěkný nápad, škoda, že nic nesbírám:-)Mějte hezké dny! Šárka..
10/1/2012 2:03:42 PM
Stejnou rybičku jako má Vaše žena jsme dostaly se sestrou když jsme jeli poprvé na tábor a mám ji doteď:)Je to krásná vzpomínka na dětství:)A hůl pana Zoltána je taky moc hezká:)


next dayright arrow (0075)Týden prohibiční první - 15. 9. 2012